Cloud Computing / Edge — January 23, 2019 at 11:19 am

ASUS anunță parteneriatul cu Quantumcloud

by

ASUSASUS a anunțat la finele anului trecut un parteneriat strategic cu Quantumcloud, un start-up cu o soluție software ce le permite jucătorilor să utilizeze placa video aflată în regim de așteptare pentru minarea de criptomonede și efectuează plățile digitale prin intermediul PayPal sau WeChat.

Fiind lider la nivel mondial pe piața plăcilor video, ASUS este un partener de distribuție ideal pentru aplicația Quantumcloud, ce oferă sume cash clienților în funcție de cât de eficient este sistemul lor pentru minarea de criptomonede.

ASUS, care a lansat pe piață numeroase plăci grafice high-end, are o bază mare de utilizatori care pot câștiga un venit pasiv prin instalarea software-ului. Quantumcloud se diferențiază de alte aplicații de minare prin ușurința în utilizare și securizarea datelor clientului. Ca parte a angajamentului său de a proteja datele utilizatorilor, Quantumcloud a fost lansat în conformitate cu GDPR și nu le impune clienților să creeze o autentificare unică. În schimb, clienții utilizează contul existent PayPal sau WeChat pentru a se conecta și a colecta câștigurile obținute. Pentru a simplifica experiența utilizatorului, managementul portofelului digital, minarea criptomonedei, conversia monedei și transferul fondurilor sunt integrate în software-ul Quantumcloud.

Pentru mai multe informații despre Quantumcloud, vă rugăm să vizitați quantumcloudai.com/.