Foto-Video-Audio — February 2, 2019 at 6:00 am

Cea mai înaltă rezoluție mirrorless full-frame: Panasonic LUMIX S1R

by

05_BodyEx_0124 2Noua cameră mirrorless full-frame Panasonic LUMIX S1R vine echipată cu un senzor CMOS de 47.3 milioane de pixeli, aceasta este camera cu cea mai înaltă rezoluție full-frame mirrorless din lume, oferind imagini de o calitate nemaiîntâlnită până în prezent, cu detalii excepționale, o mare acuratețe a scalei cromatice și o reproducere superbă a culorii.

Echipată cu noul procesor Venus Engine, camera LUMIX S1R încorporează un sistem AF de înaltă viteză și precizie care garantează îndeplinirea cu strictețe a cerințelor exacte ale fotografilor profesioniști, în toate condițiile. Pentru a capta momentul decisiv, fotograful încadrează imaginea folosind vizorul electronic cu cea mai înaltă rezoluție din lume cu o claritate neegalată, cu ajutorul ecranului OLED cu 5.76 milioane de puncte.

Construită în jurul monturii L cu diametru mare, LUMIX S1R este concepută pentru a furniza o calitate fără compromis a imaginii combinând cea mai bună rezoluție a detaliilor din clasa sa, cu o stabilizare excepțională a imaginii și înregistrare video avansată.

Noile micro-lentile asferice de pe fiecare pixel îmbunătățesc abilitățile senzorului de captare a luminii, astfel încât și la setări ISO înalte să se mențină un nivel de zgomot redus. LUMIX S1R oferă un interval ISO de până la ISO 25.600, fiind ideală pentru utilizarea în condiții de lumină slabă.