Foto-Video-Audio — February 18, 2019 at 10:22 am

AXIS facilitează integrarea boxelor tradiționale și pasive în sisteme audio de rețea

by

AXIS_c8210_school_library_kids_03_1700wAmplificatorul audio de rețea, AXIS C8210, face posibilă utilizarea oricărei boxe pasive în aceeași manieră în care sunt folosite boxele Axis pentru rețea. Noul produs, anunțat în luna februarie, în cadrul Integrated Systems Europe (ISE) din Olanda, simplifică tranziția de la sistemele audio tradiționale la cele de rețea.

AXIS C8210 transformă orice boxă pasivă în boxă de rețea, iar astfel utilizatorii pot folosi practic orice model doresc, indiferent de formă, dimensiuni, culoare sau marcă. Împreună cu soluția software Axis de management audio, amplificatorul audio de rețea AXIS C8210 oferă utilizatorului toate beneficiile specifice echipamentelor audio de rețea. Printre acestea, se numără împărțirea flexibilă a zonelor, programarea redării de conținut diferit în funcție de zonă, administrarea și monitorizarea tuturor dispozitivelor audio folosind o singură interfață și integrarea cu alte sisteme sau soluții, ca SIP, VoIP sau camere de supraveghere. În plus, sistemele audio de rețea astfel create sunt scalabile și flexibile, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot adăuga sau înlătura boxe, pot reconfigura zonele și pot schimba conținutul redat în funcție de necesități – totul extrem de rapid și fără efort.

Dispozitivul are o serie de caracteristici, care îl recomandă ca soluție optimă pentru conversia rapidă și cu costuri minime a sistemelor audio din diverse medii de activitate, precum:

  • Amplificator cu egalizator încorporat
  • Putere de 15W, pentru până la 8 boxe
  • Conector I/O și slot pentru card SD
  • Suport pentru monitorizarea stării
  • Alimentare cu energie și conexiune de date printr-un singur cablu (PoE – Power over Ethernet)

Noul echipament este cea mai recentă lansare Axis în domeniul audio, unde producătorul are deja o ofertă variată de produse. Ele au fost concepute în conformitate cu cerințele și necesitățile utilizatorilor și aduc o serie de beneficii în aplicații precum securitatea, comunicările publice sau muzica de fundal. Astfel, portofoliul audio al companiei este format la ora actuală din boxe, microfoane, convertoare și software de management.

Amplificatorul audio de rețea AXIS C8210 va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii martie, prin intermediul distribuitorilor autorizați Axis.