Evenimente — February 20, 2019 at 5:55 am

Panasonic Convention 2019

by

PanasonicPanasonic a prezentat noile sale produse  de  la evenimentul pe care îl organizează anual în această perioadă – Panasonic Convention.

O parte dintre aceste produse au fost prezentate la CES 2019 dar ele sunt acum văzute în premieră în Europa. Alte produse din cele expuse la Panasonic Convention reprezintă noutăți absolute. Iată, pe scurt, despre ce este vorba:

  1. Technics prezintă noul sistem de pick-up direct drive din clasa premium SL-1500C. SL-1500C moștenește conceptul de calitate audio de top al mărcii și adaugă o serie de tehnologii Technics originale, precum motorul direct drive fără miez și brațul de pick-up ultra sensibil. Pentru a simplifica redarea înregistrărilor în sistem analogic, Phono EQ se conectează la o varietate de dispozitive. SL-1500C vine de asemenea echipat cu un cartuș de doză Ortofon 2M Red de calitate superioară.
  2. Panasonic are bucuria de a vă prezenta SC-HTB900, SC-HTB700 și SC-HTB510, cele mai cinematice și rafinate sisteme audio Home Cinema create vreodată. HTB900 și HTB700 sunt compatibile Dolby Atmos și DTS:X, cele mai recente formate audio bazate pe obiect care redă cel mai fidel sunet imersiv, plasând sunetul exact în punctul în care ar trebui să apară în mod natural în spațiu.
  3. Luna trecută, la CES, Panasonic a lansat televizorul OLED vârf de gamă pentru 2019, GZ2000 – „cel mai cinematic televizor din lume”. Acum, unele dintre cele mai dorite caracteristici ale GZ2000, inclusiv extraordinara compatibilitate cu HDR10+, Dolby Vision și Dolby Atmos sunt disponibile la întreaga gamă de modele OLED și LCD TV propusă de Panasonic în 2019, cu excepția seriei LCD 4K de la baza gamei.
  4. Technics prezintă noul platan DJ Direct Drive SL-1200MK7. Lansarea globală a acestor două produse a avut loc la CES din acest an. Ambele modele au fost dezvăluite pentru prima dată publicului european în Frankfurt.
  5. Panasonic anunță lansarea a trei noi minisisteme audio sub formă de turn, SC-TMAX50, TMAX40 și TMAX10. Noile modele TMAX tip turn sunt concepute pentru divertisment la cote maxime, combinând caracterul practic și portabil al difuzoarelor Panasonic Urban Audio cu impactul sonic excepțional conferit de sistemul cu trei boxe. Un sunet foarte puternic cu un bas profund, iluminare frontală, funcție  Karaoke cu microfon dublu pentru duete cu familia și prietenii și comanda tip jukebox folosind MAX Juke de la Panasonic confirmă faptul că aceste sisteme audio cu o singură boxă sunt echipate cu tot ce aveți nevoie pentru o petrecere.
  6. Panasonic anunță lansarea celor mai recente playere Blu-ray Ultra HD – DP-UB150 și DP-UB450 – ambele modele compatibile cu tehnologia de metadate dinamice HDR10+ și seria UB450 echipată de asemenea cu Dolby Vision. Lansarea globală a acestor două produse a avut loc la CES 2019. Ambele modele au fost prezentate pentru prima dată în Europa în timpul Convenției Panasonic.
  7. Panasonic anunță lansarea a nouă noi cuptoare cu microunde și trei storcătoare de fructe și legume prin presare lentă, lărgind astfel gama de electrocasnice pentru alimente sănătoase și proaspete. Noile inovații tehnologice și designul excepțional încorporează filozofia Experience Fresh propusă de Panasonic, asigurând astfel că prepararea alimentelor este la fel de plăcută precum consumul lor.
  8. Panasonic anunță lansarea a trei noi microsisteme SC-PMX90, SC-PMX92 și SC-PMX94 și a două microsisteme cu corp subțire, SC-HC410 și SC-HC412.  Toate cele cinci modele încorporează o nouă caracteristică AUX-IN Auto Play, care permite ascultarea muzicii redate prin dispozitive precum Chromecast Audio fără niciun efort – sistemele nici nu trebuie să fie pornite pentru a se activa.
  9. Panasonic anunță lansarea a două sisteme compacte High Power Audio, SC-AKX320 și starul seriei AKX, SC-AKX520. Sistemul AKX520 este personalizat pentru petreceri în interior, cu mod Karaoke cu microfon dublu, echipat cu toate funcțiile. De asemenea prezintă un panou frontal iluminat în trei culori care își schimbă nuanțele în timpul redării muzicii, creând o atmosferă de club.
  10. Technics prezintă două noi modele de căști wireless, EAH-F70N și EAH-F50B. Lansarea globală a acestor două produse a avut loc la CES din acest an. Ambele modele au fost dezvăluite pentru prima dată publicului european în Frankfurt
  11. Panasonic anunță două modele de căști Bluetooth over-ear (HTX90N) și un nou model de căști in-ear (HTX20B), în “Stil Retro Modern” care combină influențe contemporane cu elemente de design ‘de inspirație vintage’. Relansate anul trecut pentru prima dată în ultimii 11 ani, aceste căști fără fir sunt o nouă completare a seriei HTX, lărgind gama cu designul lor retro și ușor. Lansarea globală a acestor două produse a avut loc la CES din acest an. Ambele modele au fost prezentate pentru prima dată în Europa în timpul Convenției Panasonic.
  12. Panasonic prezintă un nou model de căști Bluetooth on-ear (HF410B) și un nou model de căști in-ear (NJ310B), cu un design inspirat de Athleisure, ultima tendință de stil a sezonului. Lansarea globală a acestor două produse a avut loc la CES din acest an. Ambele modele au fost prezentate pentru prima dată în Europa în timpul convenției Panasonic.
  13. Panasonic anunță lansarea noilor produse de îngrijire dedicate bărbaților: trimmerele pentru barbă Panasonic ER-GD51 și ER-GD61, aparatul de tuns părul de pe corp ER-GK80 rezistent la apă, trimmerul pentru barbă și corp ER-GY60 rezistent la apă și potrivit pentru îngrijirea întregului corp, într-un singur dispozitiv performant.