Hardware — February 22, 2019 at 7:34 pm

Noile plăci video ASUS GeForce GTX 1660 Ti

by

pressrel_8cyz9z81y9ft3x6xzfb0kd0jASUS a anunțat astăzi patru plăci video GeForce GTX 1660 Ti, distribuite sub gamele ROG Strix, ASUS Dual, TUF Gaming și Phoenix. Acest nou chipset folosește esența arhitecturii Turing, făcându-l ideal pentru jucătorii care doresc o creștere a performanțelor, în buget. Noile plăci se aliniază perfect cu o mulțime de oferte de monitoare, ce au rate de reîmprospătare ridicate și timpi de răspuns mici la rezoluțiile 1080p și 1440p. Este un moment excelent pentru a deveni un jucător competitiv.

Performanțe de vârf
Concepută pentru jucătorii competitivi care doresc performanțe de vârf pentru un anumit chipset, ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 are un sistem de răcire puternic, care menține temperatura sub control, indiferent cât de intens este jocul. Sistemul de răcire Strix folosește tehnologia MaxContact, creând o suprafață de contact super-fină, care transferă în mod eficient căldura din nucleul GPU. Căldura este apoi trimisă într-un radiator mare, dotat cu noi ventilatoare cu design Axial-tech, care oferă o presiune statică îmbunătățită și un zgomot redus. Placa beneficiază de tehnologia Auto-Extreme și de un cadru consolidat, ambele cu rolul de a spori durabilitatea, prima printr-un proces de fabricație automatizat, iar cel de-al doilea prin rezistența sa fizică.

Construcția TUF
Placa video TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti este supusă unor teste de compatibilitate cu plăcile de bază TUF Gaming pentru a asigura o experiență plug-and-play, precum și unui program de validare de 144 de ore, ce implică atât teste sintetice, cât și testarea în jocuri. Pentru a asigura durabilitatea pe termen lung, fiecare placă este fabricată folosind tehnologia Auto-Extreme și rame de ranforsare întărite. Sistemul de răcire este echipat cu ventilatoare ce au rulmenți cu două șiruri de bile, care pot rezista de două ori mai mult decât cele cu lagăr. Pentru utilizatorii care preferă un ciclu de upgrade mai lung, TUF Gaming 1660 Ti este o alegerea perfectă.

Nu opri jocul!
Variantele Dual și Phoenix ale plăcilor video GeForce GTX 1660 Ti sunt ambele proiectate pentru performanțe fără întrerupere, fiecare cu caracteristici specifice ce oferă mai multe opțiuni pentru utilizatori. Dual 1660 Ti oferă două ventilatoare cu rezistență la praf IP5x pentru răcire puternică și performanță susținută. Placa Phoenix 1660 Ti are dimensiuni mai reduse, un singur ventilator, fiind perfectă pentru carcasele cu spațiu limitat. Aceasta folosește designul patentat al ventilatoarelor cu pale Wing pentru a dezvolta performanțe deosebite, în ciuda dimensiunilor reduse. Ambele plăci sunt fabricate folosind tehnologia Auto-Extreme, care conferă o fiabilitate de top pentru sesiunile de jocuri reușite.

Prețuri și disponibilitate
Acceleratoarele video ROG Strix, ASUS Dual și Phoenix GeForce GTX 1660 Ti vor fi disponibile în întreaga lume începând cu data de 22 februarie 2019. Placa ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti va fi disponibilă la nivel mondial începând cu luna martie 2019.