NEWS — February 27, 2019 at 1:12 pm

Thycotic oferă capacități puternice pentru a proteja conturile privilegiate în întreprinderile mari

by

thycoticThycotic, un furnizor de soluții de gestionare a accesului privilegiat (PAM) pentru 10.000 de organizații din întreaga lume, a anunțat lansarea Secret Server 10.6, care include îmbunătățiri ale soluției sale Secret Server, care crește responsabilitatea și agilitatea în mediile de afaceri dinamice.

Secret Server 10.6 oferă organizațiilor un suport de flux de lucru fără egal. Companiile cu controale avansate de securitate și de conformitate necesită capacități mai granulare în jurul accesării de către utilizatori a conturilor privilegiate. Clienții pot acum să utilizeze fluxuri de lucru de aprobare diferențiate, care să respecte ierarhia complexă și politicile de control al accesului, în special pentru o mai bună conformare cu GDPR.

Înregistrarea avansată a sesiunilor este îmbunătățită în cadrul soluției Secret Server. Capacitatea sporește supravegherea sesiunilor privilegiate, deosebit de importantă pentru întreprinderile cu numeroși antreprenori terți și parteneri care accesează sisteme corporatiste sensibile. Acum, clienții pot crea videoclipuri de sesiuni pentru examinare și audit de trei ori mai rapid, utilizând o lățime de bandă de 10 ori mai mică.

Odată cu lansarea Secret Server 10.6, Thycotic se alătură programului Yubico Works cu programul YubiKey, facilitând astfel clienților utilizarea YubiKey ca soluție de autentificare cu mai mulți factori pentru a accesa privilegiile securizate de Secret Server. Yubico este principalul furnizor de chei de securitate pentru autentificarea hardware. Prin adoptarea autentificării cu mai mulți factori, organizațiile pot implementa o apărare stratificată împotriva atacurilor cibernetice, care necesită acreditări digitale, precum și dispozitive fizice, cum ar fi jetoanele criptografice, pentru a debloca conturile privilegiate.