COMUNICATE — February 28, 2019 at 2:26 pm

Qlik, partener principal Relevance, în cadranul Liderilor Gartner pentru al nouălea an consecutiv

by

Partenerul principal al Relevance, Qlik, încadrat pentru al nouălea an consecutiv în cadranul Liderilor conform raportului Gartner 2019 Magic Quadrant For Analytics and Business Intelligence Platforms.

Cadranul Magic Gartner evaluează platformele de Business Intelligence și Analytics în fiecare an și propune, în baza unor criterii de evaluare neutre, clasificarea în una din cele patru dimensiuni: Challengers, Niche Players, Visionaries și Leaders.

Gartener BI Febr 2019”Suntem cât se poate de mulțumiți că partenerul nostru, Qlik, a fost încadrat în secțiunea Leaders și în anul acesta, păstrându-și de 9 ani această poziție în raportul Gartner. Avantajele competitive oferite în analiza tuturor datelor (nu numai big data sau date provenite dintr-o singură sursă), de vizualizare rapida si flexibila a datelor și de învățare prin intermediul inteligentei artificiale în platformă, fac din Qlik alegerea ideală pentru companiile care isi doresc sa foloseasca ultimele trenduri in domeniul BI pentru a-si atinge cu succes obiectivele de business”, a declarat Ionuț Toader, CEO & co-fondator Relevance Management.

Anul 2019 este anul multi-cloud și inteligență artificială pentru Qlik, misiunea companiei integrând și educarea utilizatorului prin cursuri specifice și dezvoltarea unei comunități dedicate înțelegerii și folosirii eficiente a datelor (data literacy). Prin multitudinea de resurse și capacitatea de a se adapta la nevoile piețelor globale, Qlik rămâne o soluție de top pentru a accesa datele relevante și a lua decizii de business profitabile.

Relevance, ca prim partener Qlik in Romania, contribuie la această misiune oferind companiilor intreaga sa expertiza in domeniul managementului datelor si al solutiilor de Business Intelligence.