Evenimente — March 22, 2019 at 10:21 am

Thales a inaugurat un Centru de Excelenţă în Inginerie

by

Thales ECCPrin deschiderea Centrului de Excelență în Inginerie în București, Thales îşi folosește expertiza globală pentru a-și întări capacitatea de operare în toate domeniile de bază în care activează: de la transporturi terestre, apărare și securitate, la aeronautică și spațiu. 

Grupul a ales România pentru dezvoltarea  acestui nou Centru de Excelenţă în Inginerie graţie numărului mare de ingineri de software talentaţi pe care Bucureştiul îi poate oferi. Thales intenţionează să continue extinderea activităţilor şi să depăşească 1.000 de angajaţi în următorii 3 ani.

Cu aproape 3 miliarde de euro investite în cercetare şi dezvoltare, în fiecare an, Thales este un centru de forţă în inovare, cu operaţiuni în 56 de ţări. Fiind deja un jucător major în industria feroviară, Thales în România îşi diversifică activităţile pentru a deveni un jucător pe toate pieţele în care activează Grupul. Centrul de Excelenţă în Inginerie va fi implicat în proiecte civile, dar și militare: transport feroviar, sisteme pentru metrou, managementul traficului aerian, apărare terestră şi navală, avionică, securitate cibernetică şi sateliţi.

Inginerii şi experţii Thales în tehnologii de vârf au expertiza şi capacitatea de a proiecta şi furniza echipamente, sisteme şi servicii pentru a răspunde celor mai complexe cerinţe de securitate. Oamenii care se vor alătura Centrului de Excelenţă în Inginerie al Thales din Bucureşti vor avea oportunitatea să lucreze pentru proiecte complexe. Mai mult, Grupul va investi continuu în pregătire profesională şi în transfer de expertiză.