Evenimente — April 11, 2019 at 7:51 am

Cel mai avansat robot social din lume va fi prezent la Bucharest Tech Week 2019

by

FurhatCea de-a patra editie a Bucharest Tech Week aduce in atentia profesionistilor din mediul de business cele mai noi tendinte in tehnologie, impartasite de peste 30 de experti internationali. Una dintre vedetele editiei va fi Furhat, un robot inzestrat cu inteligenta artificiala, cu abilitati sociale, si capacitatea de a interactiona cu oamenii intr-un mod empatic: vorbind, ascultand, exprimand emotii si mentinand contactul vizual. Creat de laboratoarele Furhat Robotics, acest invitat special de la Bucharest Tech Week 2019 are aplicabilitate multipla: poate fi trainer pentru angajati sau poate intampina turistii in puncte de tranzit (aeroporturi, gari, hoteluri) prin oferirea de informatii precise si orientare in urmarirea traseului dorit.

In 21 si 22 mai, la Bucharest Tech Week, Furhat va interactiona cu participantii de la primele doua conferinte de business din saptamana tehnologiei de la Radisson Blu Hotel:

  • La Innovation Summit, in 21 mai, se va dezbate viitorul robotilor sociali si cum platforma Furhat Robotics redefineste raportarea oamenilor la tehnologie.
  • La HR Masters Summit, in 22 mai, subiectul de discutie este recrutarea obiectiva (Unbiased Recruitment), Furhat Robotics dezvoltand un robot care reuseste sa ramana impartial in situatiile de interviu cu persoane din culturi diferite decat cea a angajatorului.

Suntem incantati sa ne alaturam Bucharest Tech Week 2019. Un festival de tehnologie atat de amplu si divers este locul in care Furhat se integreaza perfect, alaturi de profesionisti pasionati de tehnologie. Furhat este dovada ca robotii sociali sunt nu doar o proiectie pentru viitor, ci sunt deja o realitate concreta din ce in ce mai raspandita, perfectionandu-si constant tehnologiile, ajungand astfel sa fie folositi in domenii de activitate din ce in ce mai diverse. Asteptam cu nerabdare sa impartasim viziunea cu pasionatii de tehnologii inovatoare prezenti la festival. Ne vedem acolo!”, ne-a impartasit Varun Atrey, Directorul de Marketing al Furhat Robotics Labs din Stockholm.

In materialul video de mai jos puteti face cunostinta cu robotul social invitat special la Bucharest Tech Week 2019 : https://www.youtube.com/watch?v=Rb8_wIt_O7U .

Intre 21 si 24 mai, la Radisson Blu Hotel, sunt asteptati experti internationali si locali din diverse domenii de activitate, precum: Inovatie, HR, FinTech, Java si .NET.

Pe scena celor cinci summituri de business organizate in cadrul Bucharest Tech Week vor urca peste 30 de speakeri internationali de renume, experti in domeniile lor de activitate, precum:

  • Frank M. Salzgeber – ESA, Cliff Redeker –Google, Lea Sandell – LEGO Group, Dmitri Pivovarov – Bolt, Rakhi Rajani – McKinsey&Co (Innovation Summit) ;
  • Amina Zamani – LinkedIn, Burak Bakkaloglu – Ericsson, Johan Sellgren – Spotify, Andrew Mellen – Productivity Expert, Dr. Nick van Dam – IE University (HR Masters Summit);
  • Anna Maj – PwC, Dharmesh Mistry – Temenos, Eddy Travia – Consilium, Andy Bryant – bitFlyer, Dan Morgan – Ripple, Che Sidanius – Refinitiv, Martin Koderisch – Edgar, Dunn&Co (Fintech Summit);
  • Reza Rahman – Microsoft, Dr. Heinz M. Kabutz – JavaSpecialists.EU, Jens Schauder – Pivotal, Roberto Cortez – Java Champion, Mert Çalıskan – Opsgenie Champion (Java Summit);
  • Dmitry Soshnikov – Microsoft, Gunnar Peipman – Microsoft MVP, Roberto Freato – Microsoft MVP (.NET Summit);

Sunt incantata sa iau parte la Bucharest Tech Week 2019. Apreciez aspectele interdisciplinare ale evenimentului la care participa numerosi experti si lideri de opinie. Combinatia dintre Business Summits (e.g. FinTech, Innovation, HR), Tech Expo si multitudinea de evenimente partenere face din Bucharest Tech Week un eveniment pluridimensional, bogat in continut si complex. Astept cu interes sa schimb opinii cu alti reprezentanti din industria tehnologiilor inovatoare care se vor reuni in Bucuresti in luna mai. Dincolo de perspectiva FinTech, descopar cu incantare ca si tematicile de HR ocupa o dimensiune importanta pe agenda summiturilor de business, tinand cont de provocarile actuale ale recrutarii si retentiei angajatilor talentati in sectoarele tehnologice”, a declarat Anna Maj, FinTech & Payments Leader la PwC si Speaker in cadrul FinTech Summit.

La conferintele de business ce vor avea loc in cadrul Bucharest Tech Week, profesionistii interesati de inovatii tehnologice vor afla tendinte globale pe teme precum: aplicabilitatea tehnologiei spatiale ca un catalizator al inovatiei in business, utilizarea instrumentelor LinkedIn in implementarea cu succes a diverselor initiative privind diversitatea s incluziunea in echipe, expansiunea fenomenului Open Banking (APIs), aplicatii Java EE in Azure sau Robotic Process Automation (RPA).