Hardware — April 26, 2019 at 6:14 pm

OKI duce imprimarea color internă la nivelul următor cu cea mai mică imprimantă color A3 produsă vreodată

by

Seria C800OKI Europe a lansat noua serie C800 de imprimante color ultra-compacte A3, care produc rezultate profesionale in-house pentru orice tip de afacere. Cu accent pe oferirea de valoare organizațiilor care externalizează în mod obișnuit lucrări de imprimare, seria C800 a fost dezvoltată pentru a face față oricăror sarcini de imprimare mari sau mici, rapid și rentabil. Dispunând de tehnologia LED digitală de la OKI, seria C800 se poate ocupa de o gamă de medii de neegalat în culori HD, de la medii pre-tăiate până la postere și bannere expansive. Dimensiunile sale compacte, vitezele de imprimare rapide și rezultatele de înaltă calitate fac seria C800 o alegere perfectă pentru orice tip de afacere, în special pentru comercianții cu amănuntul.

Tehnologia de fuziune eficientă din punct de vedere energetic a companiei OKI înseamnă că echipamentul se pune rapid în funcțiune, se încălzește și se oprește rapid la finalul lucrului, permițând companiilor care folosesc seria C800 să economisească timp și energie fără a compromite calitatea sau performanța. Seria C800 este cea mai mică imprimantă business color A3 de pe piață și include versatilul C824, ideal pentru persoanele și grupurile de lucru cu nevoi diferite. Modelul C824 oferă imprimare documentară zilnică și rezultate deosebite, cu impact ridicat, pe o gamă largă de materiale de vânzare și marketing. De asemenea, utilizatorii pot accesa conținutul video de depanare din App OKI Mobile Print.

Printul privat și tehnologia opțională pe baza cardurilor de utilizator împiedică accesul neautorizat și ajută la protejarea datelor corporative. Complet echipat pentru a manipula atât greutăți ușoare, cât și grele, de la 64gmp până la 256gmp în rezoluție 1200 x 600dpi, C824 se ocupă de documentele A6 până la dimensiunile A3, inclusiv bannerele de până la 1,3m. Modelul C834 oferă aceleași avantaje ca și modelul C824 și are funcționalitatea wireless fără fir ca standard, atingeți și imprimați, astfel încât utilizatorii să poată imprima direct de pe smartphone-uri sau tablete (numai Android), AirPrint de la Apple Inc este activat și Google Cloud Print 2.0 pregătit. Modelul C834 oferă o calitate excelentă la ieșire pe mai multe niveluri de înaltă definiție ProQ2400 și o rezoluție de 1200 x 600dpi pentru o imprimare fină și clară, ușor de citit.

În plus, modelul C834 oferă costuri de funcționare mai mici, datorită consumabilelor de mare capacitate. Cu toate caracteristicile modelului C834, modelul C844 preia vânzările profesionale, marketingul și semnalizarea clienților la nivelul următor, oferind text și imagini super-clare, de înaltă calitate, cu o rezoluție de imprimare de 1200 x 1200 dpi. Fiecare imprimantă din seria C800 este echipată cu un ecran clar și ușor de utilizat și este certificată Blue Angel pentru eficiență energetică. Seria nouă de la OKI economisește energie, în timp ce modul Auto-Off se alimentează automat la mai puțin de 0,15 W atunci când aparatul nu este utilizat, determinând în continuare eficiența energetică. Imprimarea duplex automată reduce consumul de hârtie, iar clienții pot accesa programul de reciclare a consumabilelor gratuit de la OKI, ajutând companiile să funcționeze cât mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere al costurilor atunci când vine vorba de tipărirea internă.