Hardware — May 26, 2019 at 6:48 am

Noile laptopuri ASUS ROG Strix G, SCAR III și Hero III sunt disponibile în România

by

pressrel_0ezvgxw9tmc57difyk88uo7wASUS Republic of Gamers (ROG) a actualizat recent întreaga familie de laptopuri de gaming STRIX, primele modele ajunse în România fiind prezentate în cadrul standului “Join The Republic” de la East European Comic Con. ASUS ROG Strix G, ROG Strix SCAR III și ROG Strix Hero III, cu hardware actualizat, sunt disponibile utilizatorilor la prețuri ce pornesc de la 4399 de lei (taxe incluse).

O gamă pentru toate gusturile cu hardware din noua generație
Noile notebookuri de gaming ASUS ROG Strix G531 au ecrane de 15,6″ cu rame ultrasubțiri oferind o amprentă cât mai compactă. Acestea sunt disponibile în versiunile Strix G, Scar III și Hero III, optimizate pentru dominația în sporturile electronice.

Designul noilor ROG Strix SCAR III și Hero III este rezultatul colaborării dintre ASUS și BMW Designworks Group, captând privirea cu zonele reliefate ce se întind pe mijlocul laptopului până în partea inferioară. Balamalele de tip foarfecă sunt astfel poziționate pentru a face loc ventilației suplimentare din zona 3D Flow Zone din spate, iar o tăietură asimetrică sub ecran evită interferențele cu fluxul de aer din împrejur.

Cheia fizică ROG Keystone creează o legătură mai strânsă cu laptopul, potrivindu-se perfect cu carcasa. Acest mic dispozitiv cu NFC oferă acces la profilurile salvate în panoul Armoury Crate și oferă acces la Shadow Drive, o zonă ce ascunde și criptează fișierele importante.

ASUS a lucrat cu cele mai bune echipe din sportul electronic și a ținut cont de părerile primite de la jucătorii profesioniști. Ratele de refresh înalte, de 240Hz, regăsite pe SCAR III furnizează un vârf competitiv în jocurile foarte dinamice. Alternativa cu 144Hz este incredibil de rapidă; timpul de răspuns de 3ms de la gri la gri se potrivește cu cel al panoului de 240Hz și reproduce imagini clare în mișcare, cu un minim de blur sau remanență. Opțiunile pentru procesor ajung la Intel Core i9-9880H, cu opt nuclee, care adaugă capacități multitasking ce pot ajuta la gaming și streaming pe același sistem.

Noile modele sunt mai puternice și au caracteristici practice, cum ar fi șuruburile Phillips ce nu necesită scule speciale pentru a fi îndepărtate. Toate sunt accesibile, iar împreună cu clemele mici de sub carcasă, simplifică separarea panoului inferior și accesul la componentele din interior în vederea unui upgrade.

Strix G – focus pe tehnologiile esențiale
ASUS ROG Strix G păstrează elementele esențiale ale gamei ROG, fiind o fundație solidă pentru cei care vor să aibă la dispoziție un portabil puternic cu profil redus. Laptopurile ROG Strix G pot fi configurate cu procesoare Intel, inclusiv cu modelul Intel Core i7-9750H, cu șase nuclee și 12 fire de execuție, alăturate acceleratoarelor video ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2070. Panourile cu diagonala de 15,6” funcționează la frecvențe de până la 144Hz, fiind perfecte pentru jocurile dinamice, unde fiecare cadru contează. Laptopurile păstrează elementele esențiale ale gamei cum ar fi: RangeBoost pentru Gigabit Wi-Fi, ieșire HDMI 2.0b pentru monitoare 4K și televizoare și suport pentru monitoare G-SYNC prin DisplayPort pe USB-C, pentru modelele cu grafică GeForce RTX.

Despre ASUS ROG:
Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.