Internet/Telecom — June 28, 2019 at 5:11 am

Vodafone lansează abonamente 5G

by

Vodafone 5GVodafone Romania extinde acoperirea 5G in Cluj-Napoca si Mamaia si lanseaza primele abonamente 5G din tara. Aceasta premiera nationala vine la o luna dupa activarea primelor statii radio 5G in reteaua mobila Supernet™ 5G ce permit romanilor sa aiba acces la specificatiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultima generatie.

Red Infinity 17 si Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce ofera trafic de date nelimitat in reteaua Supernet™ 5G, prima retea 5G din Romania.

„Suntem foarte mandri sa fim printre putinii operatori de la nivel global si primul din Romania care au lansat servicii si oferta comerciala 5G. Acest lucru vorbeste despre angajamentul nostru de a ne consolida pozitia de  lideri in inovatie, nu doar la nivel local, dar si la nivel global asigurandu-ne ca utilizatorii din Romania au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne mentinem angajamentul de a ne continua misiunea si investitiile pe termen lung in tehnologii de ultima generatie pentru a sustine si a dezvolta societatea digitala romaneasca in era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii pot beneficia de noua oferta in magazinele Vodafone Romania, in cele ale partenerilor si pe www.vodafone.ro/supernet5g.