NEWS — July 2, 2019 at 6:33 am

Huawei lansează competiția de fotografie Huawei InFocus Awards

by

InFocus_HuaweiHuawei lanseaza competitia de fotografie Huawei InFocus Awards, oferind posibilitatea tuturor pasionatilor de fotografie cu smartphone-ul sa isi impartaseasca viziunea asupra lumii moderne. Competitia se desfasoara in 22 de tari, inclusiv in Romania. Utilizatorii de smartphone-uri Huawei isi pot inscrie fotografiile sau videourile pana la data de 11 august 2019, pe platforma dedicată, in cinci categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard sau in cea dedicata clipurilor video: Life Now.

Fotografiile inscrise vor fi prezentate intr-o galerie online si vor face subiectul unui vot public, pana la data de 11 august 2019. In etapa urmatoare, cele mai bune fotografii vor fi evaluate de membrii unui un juriu format din experti si fotografi celebri.

Marele castigator al competitiei Huawei InFocus Awards va fi recompensat cu un notebook Huawei MateBook 13, un Watch GT, suma de 10.000 de euro si un voucher in valoare de 250 de dolari pe TripAdvisor.

Premiul pentru castigatorii fiecarei categorii va consta in cate un Matebook 13, un Watch GT, un Huawei P30 Pro si 2.000 de euro. De asemenea, ei vor intra in posesia unui voucher in valoare de 250 de dolari oferit de TripAdvisor. Ocupantii locurilor doi si trei vor primi cate un smartphone Huawei P30 Pro, respectiv un Huawei P30. De asemenea, castigatorul desemnat de public va fi recompensat cu un Huawei P30 Pro si un Watch GT.