NEWS — August 9, 2019 at 7:28 am

HPE reiterează accentul pe calculul edge

by

edge Hewlett Packard Enterprise (HPE) și-a reiterat atenția asupra calculului de margine (edge) pe baza așteptărilor că majoritatea datelor vor fi create la marginea rețelei, mai degrabă decât în centrele de date. Phil Davis, președintele HPE și ofițerul principal de vânzări HPE, a declarat că întreprinderile vor crea peste 70% din datele lor la margine până în 2023, motivând nevoia de oferte de tehnologie care ajută la face sens la toate aceste date.

În noiembrie 2018, HPE a arătat primele roade ale investiției sale de 4 miliarde de dolari în calcularea de margine cu o multitudine de oferte pentru a ajuta întreprinderile să își gestioneze mai bine dispozitivele, aplicațiile și datele de pe margine. Acestea includ adaptoare hardware care conectează rețelele IT la sisteme tehnologice operaționale, precum și o platformă software care oferă informații de la margine disponibile în întreprindere.

Investiția HPE de miliarde de dolari în calculul de margine vine după achiziționarea Aruba, de 3 miliarde de dolari în 2013, care a oferit pentru HPE o capacitate fenomenală de a oferi experiențe digitale la margine. HPE va continua să-și consolideze portofoliul de produse pentru a permite experiențe personalizate și automatizate în toate afacerile clienților săi. Aceasta include conectarea sarcinilor de lucru cu marginea la o infrastructură cloud hibridă. Mai mult, compania poate ajuta întreprinderile să evite orice blocare în cloud prin suita sa de capabilități definite de software pentru a furniza beneficiile cloud public către centrele de date ale întreprinderii.

Utilizarea din ce în ce mai mare a computerelor de vârf, și a datelor care vin împreună cu acestea, pune în mod inevitabil efort asupra sistemelor de stocare. În iunie 2019, HPE a anunțat o platformă de stocare numită Primera, care este optimizată pentru sarcinile de muncă critice. Primera reunește simplitatea și ușurința de utilizare a Nimble, precum și bogăția serviciilor de date și rezistența 3Par, în timp ce se bazează pe inteligența artificială și Infosight pentru a obține o garanție de disponibilitate de 100%.

Tags