Networking — August 19, 2019 at 4:57 am

Argosy alege switch-uri inteligente Allied Telesis

by

x950-28xsq_xem2-xtq-stack-640pxtnyArgosy, important furnizor internațional de cabluri de emisie și produse de infrastructură, a anunțat un parteneriat strategic cu specialistul în rețele, Allied Telesis. Colaborarea aduce o nouă gamă de echipamente inteligente de switch-uri pentru industria de difuzare, care promite simplificarea și controlul mai bun al rețelelor prin automatizare, într-o lume în care managementul rețelei a devenit din ce în ce mai critic și complex.

Adăugarea seriei Allied Telesis x950 de switch-uri la gama Argosy de produse de rețea aduce un plus de informații și securitate pe masă, reducând în același timp riscurile și costurile asociate cu astfel de proiecte și păstrând integritatea tuturor datelor din rețea.

Allied Telesis ocupă în mod tradițional sectoare care solicită cele mai sigure și mai rezistente infrastructuri critice, aplicații și soluții care se tranziționează pertinent către sectorul de difuzare, în special atunci când vine vorba de transmisiuni live și externe.