NEWS — August 27, 2019 at 9:11 am

McAfee introduce integrarea cu Microsoft Teams pentru a securiza și gestiona colaborarea în cloud

by

MVISION Cloud McAfee MVISION Cloud pentru Microsoft Teams este o extensie la soluția de securitate completă deja disponibilă pe care McAfee MVISION Cloud o are pentru Microsoft Office 365.

Această soluție completează eficient capacitățile Teams utilizând o abordare nativă bazată pe API-ul nativ, care nu permite fricțiuni, și permite echipelor IT să se aplice perfect politici de prevenire a pierderilor de date și controale de colaborare, controlul accesului contextual, abordarea amenințărilor din interior și conturile compromise, auditul întregii activități a utilizatorului și securizarea datelor corporative în timp ce utilizatorii colaborează în cloud.

Teams este un spațiu de lucru bazat pe chat în Office 365 care reunește oameni, conversații și conținut,  împreună cu instrumentele de care echipele au nevoie, astfel încât pot colabora cu ușurință pentru a obține rezultate mai bune. Este integrat cu aplicațiile Office 365 cunoscute și este construit de la pornire în cloud securizat Office 365. Cu McAfee MVISION Cloud pentru Microsoft Teams, companiile pot răspunde solicitărilor angajaților pentru o platformă de colaborare, asigurând în același timp capacitățile de securitate de care au nevoie pentru a păstra datele în siguranță.