COMUNICATE — September 10, 2019 at 1:06 pm

Comunicare mai sigură și mai simplă, în familie, cu două noi oferte

by

Conform studiilor interne realizate de Telekom Romania în luna iulie 2019, în rândul clienților, cei mai mulți găsesc utilă o aplicație de control parental, cele mai importante caracteristici ale serviciului constând în posibilitatea de a restricționa accesul copiilor pe anumite site-uri (85%), de a geolocaliza copilul (85%) și de a vedea ce site-uri a vizitat acesta (79%).

Andreas Elsner_CCO_Telekom Romania Telekom Romania răspunde acestor nevoi prin introducerea aplicației Kaspersky Safe Kids Premium în ofertele sale. Kaspersky Safe Kids îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii, să exploreze lumea digitală în siguranță, având în vedere că 73% dintre participanții la sondajul Telekom, care au copii, ar fi interesați să utilizeze o aplicație de control parental pentru monitorizarea comportamentului copilului atât online, cât și offline.

Astfel, toți clienții Telekom de servicii mobile, existenți și noi, de cartele preplatite sau abonamente, vor putea beneficia de trei luni acces gratuit la licența Kaspersky Safe Kids Premium, urmând să plătească doar 1 euro / lună, TVA inclus (sau 1 eurocredit în cazul serviciilor preplătite), după cele trei luni gratuite.

Functionalitățile serviciului premium Kaspersky Safe Kids:

•    Gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfășura activități adecvate vârstei;
•    Geolocalizarea copilului;
•    Gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet;
•    Disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tabletă;
•    Simplitate în utilizarea aplicației;
•    Statistici pentru apelurile și SMS-urile trimise / primite de către copil;
•    Alerte și notificări în timp real în momentul în care sunt detectate activități online suspecte sau acţiuni restricționate.

Serviciul Kaspersky Safe Kids Premium este disponibil atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și iOS. Varianta premium a aplicației mobile include toate cele șapte funcționalități descrise mai sus, în timp ce varianta gratuită doar patru (disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor).

Oferta se poate activa în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019, printr-un SMS la numărul 1333, cu textul COPIL.

Totodată, până la finalul lunii septembrie, Telekom propune oferta Primul Telefon, care include un Samsung Galaxy A10 în rate de 5 euro/lună, împreună cu abonamentul Mobil 6 și 3 luni gratuite pentru aplicația Kaspersky Safe Kids premium. Oferta le aduce clienților o folie de protecție din sticlă cadou.

Smart WiFi de la Telekom – Internet peste tot!

Toamna aceasta Telekom a decis să îmbunătească și mai mult experiența utilizatorilor, oferindu-le Internet peste tot, cu noul serviciu Smart WiFi.

Ce este Smart WiFi – este serviciul care acoperă nevoia de acces la Internet fix oriunde s-ar afla clientul. Este ușor de folosit și nu necesită instalare (fara găuri în pereți și cabluri suplimentare în casă), ci doar o sursă de electricitate, iar clientul are acces imediat la Internet Nelimitat 4G cu ajutorul router-ului WiFi.

De ce Smart WiFi – deoarece Asta își doresc românii!

În urma sondajului de testare comandat de Telekom Romania – realizat în luna iulie 2019, pe un eșantion de peste 1000 de persoane, la nivel național – a reieșit că:
•    74% găsesc oferta atractivă sau foarte atractivă;
•    76% probabil sau sigur ar cumpăra-o;
•    pentru 89% e important să aibă Internet de mare viteză acasă, fără cabluri și găuri în pereți.

Beneficiile serviciului:

•    Internet nelimitat 4G;
•    ușor de instalat: introducerea cartelei SIM, urmată de conectarea la sursa de electricitate – fără găuri în pereți și cabluri prin casă;
•    viteze de până la 150 mbps;
•    până la 32 de conexiuni WiFi, în funcție de modelul modemului achiziționat;
•    toate dispozitivele din casă pot fi conectate la WiFi, inclusiv televizorul inteligent, console de jocuri etc.

Noul serviciu de internet fix Smart WiFi este disponibil tuturor clienților la doar 24 lei / lună, TVA inclus (5 euro / lună). Clienții pot opta fie pentru închirierea unui router wireless cu reducere 100%, pe întreaga perioadă minimă contractuala, sau pentru achiziționarea unui router wireless la prețul de listă de 699 lei, TVA inclus.

Oferta este disponibilă în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019.