Evenimente — September 13, 2019 at 12:14 pm

Noutăți Philips Hue IFA 2019

by

becÎn cadrul unui eveniment special care a avut loc la IFA Berlin, Signify a lansat o gamă de becuri noi și o serie de accesorii inteligente marca Philips Hue – prize inteligente, butoane inteligente și multe altele.

Noua gama de becuri Philips Hue Filament, care combina tehnologia moderna cu un design vintage.
Cu un design care aminteste de becurile cu incandescenta traditionale, luminile LED inteligente iti permit sa creezi cu usurinta ambianta perfecta. Seteaza atmosfera in camera fara efort cu ajutorul luminii albe calde cu temperatura de culoare de 2100K si 550 lumeni, dar si al sistemului wireless de reglare a intensitatii, care nu necesita instalare.

Accesorii inteligente pentru o casa si mai inteligenta
Doua noi accesorii inteligente iti permit sa conectezi si sa controlezi sistemul de iluminat de acasa ca niciodata pana acum. Priza inteligenta Philips Hue te ajuta sa conectezi orice lampa – chiar si una care nu are un bec inteligent – la sistemul Philips Hue, iar butonul inteligent Phillips Hue iti permite sa controlezi iluminatul cu o singura atingere si sa il personalizezi in functie de nevoi.

Noua lampa Hue Go, spoturi luminoase incastrate, spoturi GU10
Lampa portabila inteligenta Philips Hue Go imbunatatita ofera utilizatorilor un control mai bun, datorita functionalitatii Bluetooth si a duratei mai mare de viata a acumulatorului.

De asemenea, noile spoturi luminoase incastrate Fugato si Argenta si spoturile Centura cu ambianta alba si color de la Philips Hue dau un plus de modernitate oricarei incaperi.