NEWS — September 27, 2019 at 10:27 am

Commvault distribuit în România prin Logicom

by

Commvault LogicomLogicom România a adăugat soluțiile Commvault, lider global în soluții de gestionare a datelor, în portofoliul său de produse. Acordul va acoperi toată România și va intra în vigoare începând cu septembrie 2019.

Prin acest parteneriat, companiile românești vor avea acces la cele mai bune tehnologii de protecție IT, reducând astfel întreruperile neplanificate cu 62% (raport IDC). Logicom România va distribui, prin rețeaua sa de parteneri, întregul portofoliu Commvault – soluții profesionale pentru protecția datelor, arhivare, deduplicare, backup și restaurare, raportare și conformitate, în orice mediu IT. Soluțiile Commvault acționează ca o umbrelă asupra soluțiilor tehnologice ale celor mai importanți furnizori mondiali: Hewlett-Packard Enterprise, Cisco, DELL EMC, Lenovo, IBM, Fujitsu, etc. și vor completa portofoliul existent al Logicom România.

Parteneriatul din România este o extindere a unui acord de afaceri care acoperă deja Orientul Mijlociu și regiunea Golfului, precum și Libanul și Arabia Saudită. Cele două companii s-au bucurat de o relație de afaceri solidă de-a lungul anilor, Logicom fiind numită de Commvault, în 2018, „Distribuitor al anului” pentru Orientul Mijlociu.

În conformitate cu strategia adoptată de noua echipă de management a Logicom România, soluțiile Commvault vor completa și extinde portofoliul enterprise al companiei. Prin urmare, partenerii Logicom vor avea acces la cel mai recent program de parteneriat, care include măsuri de sprijin financiar actualizate, procese optimizate de înregistrare a lead-urilor, un portal modern cu suport în timp real, programe de instruire tehnică și de vânzare, resurse pre-vânzare și marketing digital.

“Ne bucurăm să extindem parteneriatul Logicom – Commvault pe piața românească, generând astfel noi oportunități de afaceri. Commvault a dezvoltat o familie de soluții puternice pentru protecția și gestionarea datelor, care se încadrează perfect în portofoliul nostru și pe care partenerii noștri le vor integra cu ușurință în proiectele lor. Mai mult, Commvault derulează un program de parteneriat atractiv, ceea ce pentru rețeaua Logicom România înseamnă simplitate operațională și venituri sporite”, a declarat Oana Barbu, directorul general al Logicom România.

„Suntem foarte încântați să putem oferi noi programe de parteneriat, care creează aliniere și adaugă valoare partenerilor strategici, precum Logicom, în toată regiunea. Investim puternic pentru a ne asigura că soluțiile avansate pe care le propunem continuă să ofere clienților noștri avantaje competitive. Acestea, împreună cu programele performante de asistență tehnică, cele de pregătire, instrumentele și structurile comerciale cu care vin la pachet, le vor permite partenerilor noștri să obțină cele mai bune rezultate”, a declarat Rafal Slowinski, vicepreședintele Commvault EMEA EAST. „Logicom va distribui gama completă de soluții Commvault pentru backup și recuperare a datelor, cu gestionarea, păstrarea și respectarea infrastructurii multi-cloud. Aceasta ne va permite să avem conversații strategice cu utilizatorii finali, creând, astfel, oportunități valorice mai mari și soluții care pot fi livrate fără probleme și în mod sigur.”