NEWS — October 3, 2019 at 1:10 pm

BearingPoint își sărbătorește aniversarea de 10 ani

by

BearingPoint își sărbătorește aniversarea de 10 ani cu o campanie de responsabilitate socială în semn de recunoștință pentru cei care au contribuit la succesul său: oamenii, planeta și societatea. Campania #10DaysOfCaring ─ cea mai amplă campanie de responsabilitate socială din istoria firmei independente de consultanță în management și tehnologie ─ a fost lansată în data de 13 septembrie și se încheie în data de 22 septembrie. În cadrul campaniei, sute de angajați din cele 35 de sedii din Europa și SUA se implică în peste 150 de activități diferite.

bearingpointÎn România, la această campanie participă voluntar peste 200 de angajați din toate cele patru filiale din București, Iași, Sibiu și Timișoara. Aceștia dedică timp și pasiune și se implică în activități variate, de la donarea de sânge, până la acțiuni de curățenie în orașele în care locuiesc, precum și voluntariat pentru organizațiile locale non-profit.

„Oamenii sunt elementul central al întregii noastre activități”, spune Kiumars Hamidian, Managing Partner BearingPoint. „Nu am avea succes fără oamenii din compania noastră, clienții noștri și oamenii din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Campania #10DaysOfCaring are ca scop să contribuie la binele societății, în semn de recunoștință, deoarece știm că succesul nostru este rezultatul implicării angajaților noștri și al respectului nostru față de oameni, planetă și societate”.