Servicii Profesionale — October 10, 2019 at 4:42 pm

Noi echipamente de imprimare de la Xerox

by

Deoarece imprimarea specială este unul dintre segmentele digitale cu cea mai rapidă creștere, Xerox a dezvoltat tehnologia Xerox Adaptive CMYK Plus, concepută pentru noul echipament de imprimare color Xerox PrimeLink® C9065/C9070 și pentru Xerox Color C60/C70.

mosaic_600x510Tehnologia Adaptive CMYK Plus este un accesoriu proiectat pentru a trece dincolo de imprimarea tradițională cu cele patru culori de bază, cyan, magenta, yellow & black (CMYK). Pentru PrimeLink C9065/C9070, un echipament de producție conceput recent, această funcție extinde capacitatea de imprimare color, permițând imprimarea cu culori fluorescente, auriu, argintiu, alb și transparent, atunci când este nevoie. O funcție similară pentru C60/C70 oferă posibilitatea imprimării, dincolo de capabilitățile CMYK, cu nuanțe metalice, albe și transparente. Această tehnologie creează noi oportunități de creștere, permițând furnizorilor de servicii de imprimare și agențiilor de creație din toate domeniile să realizeze produse strălucitoare și unice precum felicitări, pliante, postere și mesaje de avertizare.

„Capacitatea 2-în-1 a motorului nostru de imprimare, combinată cu tehnologia Adaptive CMYK Plus, permite echipamentelor de imprimare să depășească limitele tiparului clasic, la un preț unic pe piață”, a declarat Terry Antinora, vice președinte și manager general Workplace Solutions, Xerox.

Noul produs PrimeLink C9065/C9070 este proiectat pentru a răspunde atât nevoilor din birourile aglomerate, cât și mediilor de producție. Echipamentul de imprimare include un ecran tactil de 15 inch, ceea ce face mai ușoară atât accesarea funcțiilor generale, cât și a aplicațiilor de productivitate care automatizează sarcinile atât pentru cei care lucrează într-un birou și sunt permanent conectați, cât și pentru utilizatorii profesioniști.

Creșterea productivității se realizează cu ajutorul funcțiilor de scanare de 270 ipm și de imprimare de 70 ppm ale echipamentului. Chiar și la aceste viteze, calitatea materialelor imprimate nu este afectată. PrimeLink C9065/C9070 oferă performanțe la standarde best-in-class, cu o capacitate de redare a imaginilor color la 2400 x 2400 dpi, cu detalii remarcabile și acuratețe cromatică.

Pentru a răspunde și cerințelor din mediile de producție, PrimeLink C9065/C9070 dispune de caracteristici complexe, precum compatibilitatea cu coli de dimensiuni mari (XLS), suportând materiale de imprimare de până la 26 inch / 660mm lungime, cum ar fi bannerele, supra coperțile și calendarele. Capacitățile suplimentare de alimentare și finisare, de o calitate profesională permit supra alimentarea de mare capacitate, stivuirea, perforarea, plierea și finisarea documentelor full bleed și plierea broșurilor. Dotat cu funcția Simple Image Quality Adjustment (SIQA) și cu mai multe servere EFI, la alegere, echipamentul de imprimare PrimeLink C9065/C9070 permite furnizorilor de servicii de imprimare să realizeze cu ușurință lucrări de o calitate ireproșabilă într-un timp mai scurt.

„Am conceput Xerox PrimeLink C9065/C9070 pentru o flexibilitate extremă și performanțe avansate, indiferent de criteriul de evaluare”, a adăugat Antinora. Această imprimantă de producție de ultimă generație poziționează Xerox în topul acestei piețe.

PrimeLink C9065/C9070 poate fi comandată acum în țările în care este prezentă compania Xerox. Preluarea comenzilor pentru tehnologia Adaptive CMYK Plus pentru echipamentul PrimeLink C9065/C9070 va începe în primul trimestru al anului 2020, iar comenzile pentru C60/C70 Adaptive CMYK Plus sunt deschise acum în țările în care este prezentă Xerox.

Atât tehnologia Adaptive CMYK Plus, cât și PrimeLink C9065/C9070, vor fi prezentate la PRINT 19 în perioada 3-5 octombrie. Acestă nouă tehnologie a fost denumită „game changer” de Association for Print Technologies și a adus companiei Xerox premiul Vanguard Breakthrough, ca parte a programului RED HOT. Xerox a câștigat, anul acesta, 7 premii RED HOT și două premii Vanguard.