EDUCATIE / JOB — October 24, 2019 at 9:47 am

Academia Micilor Developeri se extinde în sistem de franciză

by

Academia Micilor Developeri, școala de programare software, gândire algoritmica și de robotică pentru copii, se extinde începând de anul acesta în sistem de franciză. 

academia micilor developeriAcademia Micilor Developeri deține în acest moment două unități administrate în regim propriu și așteaptă că până la finalul anului 2020 să fie prezentă prin francize în fiecare sector din București și în cel puțin 10 orașe ale țării.   Aproximativ 8000 de copii s-au înscris de-a lungul timpului la cursurile de informatică ale școlii, iar primul centru deschis și-a dublat cifra de afaceri de la an la an. Pentru sfârșitul acestui an, Academia Micilor Developeri așteaptă o cifra de afaceri estimată la 250.000 euro.

Pachetul de intrare în franciză conține taxa de franciză de 15.000 euro și investiția necesară deschiderii centrului, estimată a fi între 15.000 și 20.000 euro. Primii trei francizati beneficiază de un tarif preferențial de intrare în franciză, de 10.000 euro.

Academia Micilor Developeri pune la dispoziția francizatilor o soluție completă de business în învățământ, care presupune o programă completă și include pentru cursanți pregătire pentru prima certificare Java, cursuri cu programa unică și o platforma de e-learning pentru elevi și profesori. Pe lângă un sistem automat de feedback pentru elevi, testare și obținere diplome, francizatii beneficiază de un sistem informatic complet de facturare și gestionare a afacerii,  training pentru management și profesori, ghid de predare, pachet software pentru utilizare la clasa, precum și know-how de marketing și customer care. Pentru accesarea francizei, nu este necesară experiență în IT sau învățământ.

Spațiul necesar pentru deschiderea unei francize sub brandul Academia Micilor Developeri e de aprox. 150 mp, cu minim trei încăperi pentru desfășurarea cursurilor, precum și o zona de recepție, iar investiția pentru amenajare și utilare a spațiului se ridică la 20.000 euro.