Networking — November 11, 2019 at 11:13 am

Azolver AB își actualizează rețelele cu Allesis Telesis

by

ATI3Furnizorul nipon Allied Telesis a fost ales de compania suedeză, Azolver AB (fosta Pitney Bowes Suedia), pentru a-i moderniza întreaga infrastructură IT.

Noua infrastructură va acoperi operaținile companiei din țările nordice, Italia și Elveția. Întregul proiect va avea o rețea nouă, care va cuprinde 6 țări diferite din Europa.
Azolver avea nevoie de o nouă platformă de rețea și a ales să utilizeze firewall-urile Allied Telesis UTM, switch-uri de acces și acces point wireless din seria TQ.
Azolver a dorit să obțină un mod rentabil de integrare a managementului și Gigabit Ethernet la marginea rețelei. Cu setul de funcții și calitatea recunoscute, soluția Allied Telesis a fost perfectă atât pentru fiabilitate, funcționalitate, cât și ca buget.

„Am căutat o platformă scalabilă, stabilă și ușor de gestionat pentru acest tip de rețea”, a declarat Olav Kleiveland, COO din Azolver. „Cooperarea strânsă cu Allied Telesis și fiabilitatea soluțiilor lor ne-au oferit tot ce aveam nevoie pentru a implementa acest proiect și pentru a face soluția să satisfacă așteptările noastre înalte”, concluzionează Kleiveland.

Pentru a citi mai multe despre Azolver, accesați azolver.com