COMUNICATE, Evenimente — November 12, 2019 at 2:53 pm

Huawei introduce trei noi produse inovative pe piața din România

by

În cadrul unui eveniment la magazinul din Complexul Băneasa, Huawei a prezentat cele mai noi trei produse inovative pe care le introduce pe piața din România în următoarea perioadă. Noile produse vor fi disponibile începând cu data de 15 noiembrie în magazinele Huawei și la partenerii companiei. Este vorba de noul ceas inteligent Huawei Watch GT2, noul smartphone Huawei Nova 5T și căștile FreeBuds 3, primele căști wireless ale Huawei.

Noile căști HUAWEI FreeBuds 3 oferă o experiență audio uimitoare și arată extraordinar. Inspirată de natură, cutia perfect rotundă de încărcare este perfectă pentru a fi ținută în mână în buzunar, în geantă sau oriunde altundeva, fiind disponibile pe alb și negru. Prevăzute cu primul sistem pe chip (SoC) Bluetooth 5.1 în mod dublu BT/BLE certificat, tehnologia de transmitere pe două canale HUAWEI Isochronous și un proces audio lider în clasa sa de 356 Mhz, căștile HUAWEI FreeBuds 3 asigură o conexiune Bluetooth stabilă și rapidă, precum și o sincronizare audio și video exactă. Tehnologia de control activ al zgomotului (ANC), combinată cu un procesor audio de clasă asigură o reducere precisă a zgomotului ambiental care se autooptimizează în timp real, captând și anulând zgomotul de fundal pe măsură ce acestea se modifică. Indiferent dacă se află într-un metrou aglomerat sau într-un restaurant zgomotos, căștile oferă de un sunet de cristal pentru muzică sau conversații. Căștile au o autonomie de 4 ore în modul de redare și 20 de ore în modul de redare dacă sunt utilizate împreună cu cutia specială de încărcare.

Nova5T Front 30_LeftNoul smartphone Huawei Nova 5T este un produs de top al Huawei, cu un sistem de 5 camere foto de 48MP ajutat de AI. Cele 5 camere foto încep cu cea frontală de selfie și cu cele 4 ce au între 48 și 2 MP, fiind asistate de AI pentru a obține o gamă largă de imagini, de la macro, night, wide la o calitate ce concurează cu aparatele foto DSLR. Telefonul are o baterie de 3750 mAh cu sistem SuperCharge de 22,5W, cu o încărcare de 50% în 30 de minute. Telefonul este unul foarte puternic, având capacitatea de a rula cele mai complexe jocuri și aplicații, utilizând tehnologia GPU Turbo, bazată pe cipuri Kirin. Are un ecran de 6,26 inch FHD+. Utilizează un chipurile HUAWEI Kirin 980 Octa-core. Are o memorie de 6 GB RAM și 128 GM ROM.

Watch GT 2Noul ceas inteligent Huawei GT2 vine cu o baterie ce îi asigură o capacitate de lucru de până la două săptămâni în condiții normale, și o capacitate de lucru de până la 30 ore în modul de monitorizare a exercițiilor fizice. Poate fi utilizat inclusiv în apă, la o adâncime de până la 1,5 metri și o durată de expunere de până 10 minute, având un design slim și durabil. Are capacitatea de a reda muzica și de a înregistra frecvența cardiacă în timpul exercițiilor fizice, capacitatea bateriei asigurând monitorizarea exercițiilor timp de 90 de minute pe săptămână cu o încărcare. Autonomia pentru calling este de 10 ore. Are un design minimalist cu un ecran curbat, 3D, ce nu are ramă, combinând un stil clasic și inovativ. Conectat la telefon, acesta poate fi utilizat atât pentru conversație cât și pentru operațiuni, fără a necesita intervenția asupra telefonului. Acest ceas oferă un nou nivel de confort fiind compatibil cu notificarea mesajelor SMS, e-mail, calendar și alte aplicații ale platformelor de social media De asemenea, oferă și alte funcții precum Meteo, Alarmă, Timer, Cronometru, Lanternă și Find My Phone.

FreeBudsNoile căști HUAWEI FreeBuds 3 oferă o experiență audio uimitoare și arată extraordinar. Inspirată de natură, cutia perfect rotundă de încărcare este perfectă pentru a fi ținută în mână în buzunar, în geantă sau oriunde altundeva, fiind disponibile pe alb și negru. Prevăzute cu primul sistem pe chip (SoC) Bluetooth 5.1 în mod dublu BT/BLE certificat, tehnologia de transmitere pe două canale HUAWEI Isochronous și un proces audio lider în clasa sa de 356 Mhz, căștile HUAWEI FreeBuds 3 asigură o conexiune Bluetooth stabilă și rapidă, precum și o sincronizare audio și video exactă. Tehnologia de control activ al zgomotului (ANC), combinată cu un procesor audio de clasă asigură o reducere precisă a zgomotului ambiental care se autooptimizează în timp real, captând și anulând zgomotul de fundal pe măsură ce acestea se modifică. Indiferent dacă se află într-un metrou aglomerat sau într-un restaurant zgomotos, căștile oferă de un sunet de cristal pentru muzică sau conversații. Căștile au o autonomie de 4 ore în modul de redare și 20 de ore în modul de redare dacă sunt utilizate împreună cu cutia specială de încărcare.

Prețuri și disponibilitate
Huawei Nova 5T este disponibil în magazinele partenerilor Huawei la prețul recomandat de 1699 lei, iar începând cu ianuarie 2020 se va putea achiziționa și din Huawei Experience Store Băneasa.
Watch GT2 este disponibil atât în Huawei Experience Store Băneasa și în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, cât și în magazinele  partenerilor oficiali din România, la prețul de 1099 lei.
FreeBuds3 vor fi disponibile în curând în magazinele proprii Huawei și în cele ale partenerilor autorizați din România.