COMUNICATE — November 19, 2019 at 2:55 pm

Ingram Micro își mărește portofoliul de soluții pentru colaborare cu bundle-urile Logitech Tap

by

meeting roomSoluția Logitech Tap intră în portofoliul Ingram Micro Distribution, ocazie cu care partenerii Ingram Micro pot comanda bundle-urile Logitech Tap. Pachetele sunt constituite din Logitech Tap, un ecran de control tactil care permite conectarea printr-o singură atingere la platforme de colaborare video și apeluri video și un mini PC pe care sunt instalate soluțiile Microsoft Teams Rooms și Zoom Rooms.

Ingram Micro Distribution este singurul distribuitor din Romania autorizat să livreze soluția Logitech Tap impreuna cu licențele Microsoft Teams sau Zoom Rooms.

Logitech Tap, parte a Logitech Room Solutions, cuprinde configurații pentru săli de conferință mici, mari și medii și include toate componentele necesare pentru o instalare rapidă: un controller cu ecran tactil, un mini PC, cabluri de interconectare și o cameră video Logitech MeetUp sau Rally.

“Ingram Micro duce parteneriatul cu Logitech la nivelul urmator prin adaugarea acestei soluții extraordinare în portofoliul nostru”, a declarat Jacek Murawski, Vicepresedinte, Global Partner Management EMEA la Ingram Micro. “Divizia de Soluții de Colaborare și Comunicare Unificate a Ingram Micro este una dintre unitățile noastre de afaceri cu cea mai rapidă creștere. Aceasta soluție de clasa mondială pe care o vom oferi clienților noștri va spori capacitatea acestora de a comunica eficient, de a fi mai productivi și de a-și conduce business-ul într-un mod durabil”.

“În ultimii cinci ani, am schimbat piața de soluții de videoconferință cu produse simple, de calitate, la prețuri accesibile, adaptate pentru fiecare spațiu de întâlnire”, a declarat John Howard, Head of Enterprise and Global Accounts, EMEA & APAC la Logitech. ,,Prin intermediul soluțiilor Tap Room create în colaborare cu partenerii noștri, Microsoft și Zoom, dorim să facilităm munca profesioniștilor IT și AV care doresc să standardizeze și să extindă la scară largă soluțiile de videoconferință. Suntem încântați de parteneriatul cu Ingram Micro, deoarece reprezintă o oportunitate excelentă de a oferi împreună, partenerilor și clienților noștri finali, cele mai bune tehnologii UCC”.

în calitate de distribuitor principal, Ingram Micro permite resellerilor să vândă bundle-urile Logitech Tap la prețuri competitive.