Hardware — November 26, 2019 at 2:43 pm

OKI lansează o imprimantă pentru suprafeţe dure

by

Denumit Pro9541WT A3+, noul echipament furnizează, conform producătorului, OKI Europe, întreaga gamă de culori pentru imprimarea pe materiale textile şi materiale de lipit pe suprafeţe dure, fără cerinţe zilnice de mentenanţă.  Pro9541WT Digital Toner Transfer Media Printer, în cinci culori, a fost special proiectat pentru extinderea capabilităţilor de afaceri ale firmelor care activează în zona de imprimare comercială.

Pro9541WTMetoda folosită este transferul de culoare prin căldură. Imprimanta funcţionează pe o gamă largă de materiale textile, incluzând bumbac, pânză de nylon, poliester, piele şi fetru, ceea ce înseamnă posibilităţi de realizare a unor imagini de înaltă calitate pe suprafeţe dure cum ar fi ceramica, materialele acrilice, sticla, metalul, lemnul şi emailul. Datorită acestei flexibilităţi, echipamentul este adecvat pentru o serie largă de aplicaţii posibile, de la tricouri şi piese de îmbrăcăminte personalizate la căni, pălării, genţi, pictură murală şi multe altele.

Tehnologia OKI bazată pe toner furnizează rezoluţie 1200 x 1200 dpi, generând elemente grafice detaliate chiar şi pe suprafeţe închise la culoare. Dispunând de capabilităţi de imprimare pentru formate A3+, echipamentul produce grafică de mari dimensiuni fără a necesita mentenanţă zilnică, fapt care duce la economii de timp şi de costuri de imprimare.

“Fiabil şi adecvat din punct de vedere al preţului, echipamentul lansat de noi oferă pe o piaţă competitivă a tiparului pentru materiale speciale o flexibilitate fără egal pentru firmele de toate dimensiunile care se ocupă de imprimarea profesionistă,” spune Shu Watanabe, Vice President Industry Print, OKI Europe Ltd. “Combinaţia dintre tehnologia digital LED în 5 culori de la Oki şi tehnologia EXOstencil™ Screen Prep Paper duce nu numai la reducerea timpilor de producţie, ci şi la ecologizarea întregului proces de imprimare.”

Mai multe informaţii pe această temă sunt disponibile la adresa www.okieurope.com/white