Foto-Video-Audio — November 28, 2019 at 3:43 pm

Gazer actualizează specificațiile televizoarelor Smart TV

by

Brandul britanic Gazer anunță actualizarea gamei de televizoare Smart TV disponibile în România. Astfel, portofoliul de produse Gazer ce conține modele de până la 55” au acum specificații și caracteristici îmbunătățite, conform tendințelor de piață și cererilor venite din partea clienților.

Gazer TV[4]Astfel, începând cu diagonala de 43”, toate modelele producătorului dispun de panouri IPS 4K (UltraHD) cu matrice True RGB, platforma SMART fiind întreținută de 2GB memorie RAM. Conectarea la Internet poate fi realizată prin Wireless, modelele beneficiind de module WiFi 802.11ac 2*2 Dual Band (2.4 GHz & 5 GHz). Au fost îmbunătățite și modelele de 32”, atât versiunea HD cât și cea FullHD, ambele dispunând acum de display True RGB.

Producătorul a acordat o atenție deosebită jocurilor ce pot fi instalate direct pe TV. Spre exemplu, atât PUBG* cât și World of Tanks* pot fi descărcate de pe Play Market și instalate folosind drive-uri externe. Iar pentru o flexibilitate optimă, televizoarele Gazer suportă conectarea de gamepad-uri și tastaturi prin intermediul porturilor USB sau modulului Bluetooh. Pentru cinefili, platforma Gazer suportă instalarea de aplicații VOD disponibile pe platforma Android*. Ca variantă alternativă, utilizatorii pot folosi tehnologia Google Voice* pentru a găsi titluri cinematice de interes.

Televizorele Gazer sunt disponibile pe piața locală prin intermediul partenerilor autorizați ELKO Romania.