Hardware — December 13, 2019 at 10:55 am

OKI propune pieţei cea mai mică imprimantă A3

by

Oki_PRINT_SAMPLES_C844_960x200pxl_tcm74-243240Producătorul japonez a lansat recent cea mai mică imprimantă color A3 de pe piaţă, respectiv C844. Imprimanta dispune, conform producătorului, de calitate înaltă de imprimare 1200 x 1200 dpi, la definiţie înaltă şi viteze mari de imprimare.

C8443-4WITHPRINT_tcm74-239594C844 este prietenoasă cu mediul graţie tehnologiei fast fuse inventată de OKI, furnizând prin aceasta rezultate excelente de tipărire pe o gamă foarte largă de medii de imprimare, de la format A6 la coli de imprimare cu lungimea de 1,3 metri, fapt care face echipamentul perfect pentru firmele care se ocupă cu tipărirea documentelor de toate dimensiunile ale clienţilor, la cererea acestora.

În plus, echipamentul lucrează cu medii de imprimare tip hârtie, de la hârtia de cea mai mică (greutate specifică 56gsm), la hârtia de cea mai mare greutate(greutatea specifică 256gsm). Pe lângă hârtie, imprimanta lucrează cu materiale sintetice, medii transparente şi adezivi.

untitledImprimanta include caracteristici de economisire a energiei consumate. Tehnologia fuse utilizată permite încălzirea aproape instantanee a echipamentului (până în 10 secunde), fapt care economiseşte timp, creşte eficienţa procesului de tipărire şi duce la conservarea energiei consumate. Mai mult, imprimanta dispune de un program de reciclare a consumabilelor. Aceste caracteristici o fac ideală pentru spaţii comerciale de toate felurile.

untitled2

 

Din punct de vedere al conectivităţii şi securităţii, C844 vine cu soluţii avansate de conectivitate care includ Wireless LAN drept standard de funcţionare, tehnologie NFC pentru funcţionalitate de imprimare în proximitate, ceea ce înseamnă că imprimanta nu are nevoie de conectivitate într-o reţea, şi este pregătită pentru soluţiile de tipărire în cloud AirPrint de la Apple şi Google Cloud Print 2.0.

Imprimanta este foarte potrivită pentru grupuri de lucru cu cele mai diferite nevoi de tipărire color. Putând executa o gamă largă de servicii, de la tipărirea de scrisori până la tipărirea de leaflet-uri şi postere, imprimanta oferă versatilitate la schimbări ale materialelor informative impuse de marketing, cum ar fi schimbarea etichetelor de preţ, realizarea rapidă de promoţii speciale sau modificarea rapidă a indicatoarelor de raft. Conform producătorului, cele mai bune rezultate în acest sens se obţin prin utilizarea imprimantelor din seria C800 de înaltă definiţie cu soluţiile software Retail Solutions de la OKI.

Avantaje imprimantă OKI C84

Cea mai mică dimensiune – cea mai mică imprimantă A3 CLR de pe piață                                                          • Calitate înaltă a imaginii                                                                                                                                                    • Versatilitatea tipurilor de medii de imprimare – cea mai largă gamă de medii de imprimare certificate din segment – de la hârtie de la greutate mare până la materiale sintetice, respectiv folii transparente și folii adezive.                                                                                                                                                                                   • Versatilitatea dimensiunilor hârtiei de imprimare – gama largă de dimensiuni, de la etichete de preț de 60mm înălțime, până la bannerele de dimensiuni 297x1310mm                                                                                 • Ideal pentru soluții de semnalizare interioară / hibridă pentru magazine de retail – alimente, piețe, magazine de mobilă, dealeri de mașini. Este ideală pentru etichetarea plantelor pentru serele de plante, fiind cea mai bună imprimantă pentru tipărirea pe etichetele florale sintetice(”pașapoartele vegetale”), etichete folosite în conformitate cu noile reglementări UE. De asemenea se pot tipări brățări de pusla mână pentru identificare(spitale, policlinici, cluburi, restaurante all-inclusive, săli de sport, piscine).