Data Center / Storage — December 18, 2019 at 1:22 pm

Achiziţie sau închiriere de echipamente IT? Află cum este mai avantajos

by

Server Rental icon. Thin outline style design from web hosting icons collection. Creative Server Rental icon for web design, apps, software, print usageCerințele tot mai mari de la departamentele IT nu se reflectă și în valoarea bugetelor alocate. Puteți însă depăși problema efortului investițional, apelând la oferta PRO SYS de închiriere de echipamente IT, beneficiind astfel nu doar de tehnologii performante, ci și de o serie de avantaje imediate.

„Never take your eyes off the cash flow because it’s the lifeblood of business.“
Sir Richard Branson

Majoritatea companiilor românești au învățat cât de important este „numerarul“ abia în 2009 și, deși au trecut 10 ani, supraviețuitorii nu au uitat lecția. Dovada – prudența și parcimonia cu care își drămuiesc în prezent bugetele de investiții.
Trecute sunt vremurile când o companie își putea schimba „dintr-un foc“ ferma de servere și stațiile de lucru… Acum fiecare investiție este analizată cu atenție, iar argumentele tehnologice n-au nicio șansă fără justificări economice solide. Este o perioadă delicată pentru managerii IT, cărora le vine tot mai greu să aplice principiul „Do more whit less“ atunci când și top managementul și utilizatorii finali vor din ce în ce mai multă viteză, disponibilitate, conectivitate, securitate, mobilitate, ș.a.m.d.
„Din ce în ce, mai mult orice“ nu se poate susține însă fără investiții în echipamente performante. De aceea, noi, la PRO SYS, ne-am adaptat la evoluția pieței și oferim companiilor posibilitatea de a închiria o gamă extinsă de echpamente IT, care acoperă de la servere , până la stații grafice și echipamente de stocare.

Avantajele închirierii de echipamente IT de la PRO SYS sunt:
Scăpați de efortul investiției inițiale mari – Un echipament performant are un cost de achiziție ridicat, care presupune o perioadă lungă de amortizare a investiției, iar la finalul acesteia riscați să vă aflați în posesia unui produs depășit fizic. Prin închiriere eliminați acest risc și, în plus, nu vă blocați banii pe termen nelimitat.
Control permanent asupra costurilor – Tarifele de închiriere sunt fixe pe toată durată contractuală și nu includ costuri ascunse, prin urmare vă puteți face o estimare destul de exactă a banilor cheltuiți în fiecare lună/trimestru. Iar faptul că știți permanent de ce lichidități dispuneți este un avantaj real, care vă scutește de stresul sincopelor financiare.
Performanță la nivelul pe care vi-l doriți – Pentru că eliminați din start problema costului de achiziție, vă puteți alege echipamentul în funcție de nevoile pe care le aveți, nu de bugetul disponibil. Oferta PRO SYS este flexibilă și va putem livra configurații adecvate cerințelor companiei dvs., beneficiind astfel de cea mai nouă tehnologie disponibilă pe piață.
Cost total de proprietate mai mic – aparent, pare o contradicție faptul că, prin închiriere, aveți un TCO mai mic. Însă, odată cu închirierea echipamentului beneficiați și de o serie de servicii adiacente de suport și mentenanță, iar reducerea efortului operațional intern vă ajută să realizați economii importante.
Acces la o ofertă scalabilă – Dacă aveți nevoie de mai multă performanță sau, dimpotrivă, dacă descoperiți că echipamentul închiriat este subutilizat, putem modifica de comun acord condițiile contractuale astfel încât să vă furnizăm produsul potrivit. În plus, puteți crește sau scădea flexibil numărul și tipul de echipamente închiriate în funcție de evoluția business-ului dvs.

Apelând la serviciile PRO SYS de închiriere, beneficiați de performanță imediat, pentru că putem livra, instala și configura echipamentele oriunde doriți și în cel mai scurt timp. Practic, cu PRO SYS aveți acces rapid la tehnologie de ultimă generație și servicii complete de instalare, mentenanță, training și suport.

Dacă închirierea de echipamente IT este o soluție care vi se potrivește și doriți să aflați o ofertă completă și ce avantaje vă asigură, contactați echipa de specialiști PRO SYS .