Mobilitate — January 8, 2020 at 1:48 pm

HP Spectre x360 15: Libertate pentru a experimenta și a crea un conținut uimitor

by

HP Spectre x360 15 este cel mai puternic convertibil HP de 15 inci, cu un raport ecran/corp de 90%, ecran 4K  și o durată de viață a bateriei de până la 17 ore. 

hpIngenios regândit pentru optimizarea performanţei termice, HP Spectre x360 15 este, în prezent, cel mai puternic laptop Spectre de la HP, susţinut de un processor i7 Intel® Core™ de Generaţia a 10-a, placă grafică NVIDIA® GeForce, şi având o autonomie de până la 17 ore2.

Raportul ecran/corp de 90% la monitorul OLED 4K de 15,6 inch , la care se adaugă spectrul DCI-P3  având o gamă de culori cu 30% mai extinsă, vor asigura imagini și culori de o mare acuratețe.

Pe baza celui mai recent procesor Intel® Wi-Fi 6 (gig +) pot fi experimentate viteze de transfer de fișiere de aproape trei ori mai rapide decât Wi-Fi 5 , iar setările de prioritizare a rețelei pot fi acum personalizate prin opţiunea Network Booster din Centrul de Comandă HP.

Ținând cont că 6 din 10 consumatori acoperă fizic camera web a laptopului pentru a se simți mai în siguranță sau pentru a împiedica utilizarea abuzivă a acesteia , dispozitivul are cel mai mic webcam IR de la HP, de numai 2,2 mm. Opţiunea HP Webcam Kill Switch, un buton dedicat pentru anularea microfonului, cititor de amprente localizat pe tastatură, precum și opţiunile Express VPN și LastPass vin să sprijine crearea şi accesarea de conţinut oricând și oriunde, în condiţii de maximă siguranță.

HP Spectre x360 15 are un design de excepţie, obținut pe baza prelucrării digitale de înaltă precizie a aluminiului, cu un raport ecran/corp de 90%, precum și o reducere impresionantă a ramei ecranului de 60%, atât în partea superioară, cât și în partea inferioară a acestuia.