Evenimente — January 14, 2020 at 8:36 am

Allevo expune la conferința Startup Grind Global Conference 2020 în Silicon Valley

by

Allevo, companie producătoare de software dedicat automatizării fluxurilor financiare, a fost selectată de Startup Grind în parteneriat cu Google pentru Startups, pentru a participa la conferința Startup Grind Global Conference 2020, desfășurată între 11-12 Februarie în Silicon Valley.

Allevo oferă soluții software care ajută băncile, companiile, microfinanțarea și administrația publică, să proceseze tranzacțiile financiare și să respecte standardele și reglementările. Allevo este un susținător al software-ului open source, al designului responsabil și al asigurării interoperabilității și al incluziunii financiare.
Allevo participă la Startup Grind Global Conference ca parte a programului BCR-InnovX Business Accelerator pentru Scale-ups, un program conceput să susțină jucători români de tehnologie.

ioana_guiman„Aceasta este o oportunitate excelentă pentru Allevo să ia pulsul ecosistemului din Silicon Valley. Avem oportunitatea de a arăta ceea ce facem unui număr mare de investitori și să învățăm de la o piață matură și valoroasă. Sunt încântată că proiectul InnovX ne duce acolo și deschide ușa către soluții exclusive pentru creștere”, spune Ioana Guiman, Managing Partner la Allevo.

Allevo este una dintre cele 5 companii selectate să participe la InnovX Business Accelerator pentru Scaleups, un program care utilizează metodologie educațională formală și nonformală, cu mentori cu experiență internațională, acoperind diverse domenii de expertiză.