Data Center / Storage — January 14, 2020 at 9:02 am

Kingston Technology lansează DC1000B, un SSD NVMe Enterprise destinat centrelor de date

by

DC1000B (002)Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, Inc., lider global axat pe dezvoltarea celor mai buna soluții de memorie Flash, a anunțat astăzi disponibilitatea unui nou SSD pentru centre de date, modelul DC1000B. Folosind formatul M.2 și interfața NVME, modelul este ideal pentru echiparea serverelor cu unu sau doi conectori M.2 pentru boot, oferind astfel mai mult spaţiu de stocare în partea frontală destinată unitaţilor de 2.5”. 

DC1000B folosește designul 2280 și include protecție a datelor în situația întreruperii cu energie,  fiind totodată proiectat pentru o durată de viață extinsă, garantată de rezistența sa 0.5DWPD4. Mai mult, Kingston DC1000B asigură performanțe de top, cu viteze de transfer a datelor de până la 3.2GB/s și până la 205K operații pe secundă (IOPS) – valori ce îl recomandă atât pentru boot, cât și pentru funcții de cache sau de gestionare a jurnalelor alocate aplicațiilor.

“Chiar dacă formatul M.2 a fost conceput inițial pentru dispozitivele client, dimensiunile sale fizice reduse și performanțele excelente l-au făcut deosebit de atractiv pentru implementarea în servere”, a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager la Kingston EMEA. “DC1000B a fost special proiectat pentru serverele de generație nouă, care folosesc SSD-uri M.2 NVMe pentru boot, oferind în același timp posibilitatea configurării sale ca unitate locală pentru cache.”

DC1000B este un SSD în format M.2, ce folosește cea mai nouă tehnologie PCIe x4 Gen 3.0 și chip-uri de memorie NAND 3D TLC. DC1000B reprezintă o soluție avantajoasă pentru centrele de date, fiind proiectat special pentru utilizarea în servere. El este ideal atât pentru echiparea servelor cu montare în rack, ca dispozitiv intern de boot, cât și pentru diverse sisteme de calcul care trebuie să ofere performanțe de top și protecție a datelor în situația întreruperii alimentării cu energie (PLP). Modelul este proiectat astfel încât să ofere performanțe de nivel Enterprise, stabilitate și latențe reduse – elemente care îl deosebesc de SSD-urile destinate dispozitivelor client.

DC1000B este disponibil în variante1 de 240 și 480GB și beneficiază de o garanție de 5 ani, suport tehnic gratuit și de fiabilitatea renumită ce a consacrat marca Kingston. Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.