Servicii IT — January 15, 2020 at 8:27 am

Echipa BRINEL a obținut peste 50 de noi certificări profesionale în 2019!

by

BRINEL are unul dintre cele mai consistente portofolii de certificări (+700) și competențe (+40) din România, iar consolidarea continuă a acestui portofoliu rămâne printre priorităţile integratorului IT. Doar în primele 10 luni din 2019, pe lista specializărilor obținute de membrii echipei s-au adăugat peste 50 de noi certificări.

„IT-ul este un domeniu cu grad ridicat de inovare, iar pentru a putea oferi clienților noștri acces la cele mai noi tehnologii, membrii echipei noastre participă în mod constant la programe de formare intense. Formarea continuă în IT este atât o preocupare personală, de a depăși propriile limite și a rămâne relevant în piață și în organizația noastră, dar și una la nivel de companie pentru a putea oferi cele mai înalte standarde pentru serviciile și soluțiile implementate”, explică Daniela Pipaș, Head of Human Resources BRINEL.

bringinnnovationPrintre noile certificări obținute, cele pentru infrastructuri hiperconvergente și securitate cibernetică s-au bucurat de o reală apreciere din partea beneficiarilor şi au permis realizarea de proiecte în premieră în România. Spre exemplu, proiectele de infrastructură hiperconvergentă au adus clienților BRINEL, simplificarea managementului infrastructurii virtuale, eficientizarea proceselor de backup și o îmbunătățire importantă a performanțelor.

Certificările de securitate cibernetică asigură echipei, abilitățile și cunoștințele necesare pentru a bloca chiar și cele mai noi tipuri de atacuri și pentru a construi strategii de apărare care să facă față cu succes amenințărilor viitoare.

Echipa BRINEL este formată din peste 150 de oameni pasionați de munca lor, care sunt aproape de clienți prin oferirea de soluții IT&C eficiente, adaptate nevoilor specifice, la standardele impuse de liderii mondiali.

De-a lungul timpului BRINEL a încheiat parteneriate strategice cu companii IT de vârf la nivel mondial, precum Dell Technologies, Microsoft, Cisco, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc, Oracle, Bitdefender, Vmware, Citrix, Palo Alto, Lenovo, IBM, Veeam, Veritas sau Kofax.

Despre BRINEL

De 28 de ani, BRINEL continuă să implementeze soluții informatice și sisteme inovative pentru beneficiarii săi. Parteneriatele strategice multivendor cu liderii tehnologici mondiali, precum și competențele certificate ale echipelor proprii, conferă încredere în proiectele abordate de BRINEL. Rezultatele obținute și experiența dovedită fac din BRINEL un Integrator de top în transformarea digitală a afacerilor.
Păstrându-şi identitatea, BRINEL face parte, din anul 2019, din grupul francez SNEF.