Hardware — January 16, 2020 at 11:05 am

HP ENVY 32 All-in-One: libertate totală de vizionare și control

by

HPHP a lansat cele mai noi PC-uri, monitoare și accesorii, în cadrul Consumer Electronics Show (CES) din acest an. Sistemul HP ENVY 32 All-in-One oferă libertate totală de vizionare și control al activităţilor proprii, fiind primul computer din lume cu ecran HDR600, având un raport de contrast de 6000: 1 , putere maximă pentru conţinut digital pe baza primului echipament integral cu grafică NVIDIA® GeForce® RTX™, la care se adaugă o tastatură cu opţiuni suplimentare pentru a facilita comutarea între un smartphone și o tabletă

Creativitate

Vedeți cum creațiile prind viață, cu noul ENVY 32 AiO,  cu procesoare până la Intel® Core™ i7 de Generaţia a 9-a de până la 65 W, plăci grafice NVIDIA® GeForce® RTX 2080, până la 32 GB memorie DDR4 și până la 1 TB SSD sau opțiuni de stocare duală, pentru a susţine proiecţia facilă a fotografiilor şi a filmelor. ENVY 32 AiO este primul all-in-one din cadrul programului RTX Studio al NVIDIA. Creat special pentru cerinţele din prezent, RTX Studio este capabil să alimenteze peste 40 dintre cele mai bune aplicații de creaţie și proiectare din lume, cu urmărire radiografică accelerată RTX și asistența AI pentru a accelera sarcinile repetitive și editarea video de înaltă rezoluție în timp real.

Experiență audio

Simţiţi sunetul surround, cu primul AiO din lume cu cel mai puternic volum  și un flux audio avansat (Advanced Audio Stream)  – fără a fi  necesare difuzoare suplimentare. Bucurați-vă de un sunet excelent, direct de la sursă, în timp ce editați și redați conținutul audio cu ajutorul difuzoarelor pentru frecvenţe înalte (tweetere) încorporate în partea frontală și boxe subwoofer personalizate de Bang & Olufsen. Pe baza acestei experiențe audio de înaltă clasă, transferaţi cu ușurință  listele de redare de pe telefon către difuzoarele PC-ului, chiar și atunci când computerul este oprit.

Design

De la extraordinarul ecran de sticlă edge-to-edge, care se sprijină pe un suport solid din aluminiu, până la finisajul negru mat Nightfall, accentuat de aspectul de lemn Dark Ash și materialul textil acustic, ENVY 32 AiO oferă un design premium aparte. Cu acces facil la porturi, încărcare wireless integrată și o tastatură ce include mai multe opţiuni pentru a comuta de la un dispozitiv la altul cu o simplă apăsare a unui buton, totul este la îndemână.

HP ENVY 32 AiO a fost nominalizat la CES 2020 Innovation Award, având cel mai larg ecran 4K din lume într-un all-in-one, astfel încât să permită vizualizarea unor experienţe fără limite.