Servicii Profesionale — January 20, 2020 at 3:29 pm

BFI Salzburg lucrează cu OKI pentru implementarea unui sistem cu 68 de imprimante

by

bfi_salzburgBFI Salzburg, un operator regional de training și educație, a ales OKI în proiectul său de implementare a unei rețele cu 68 de imprimante în locația sa din Salzburg și în alte locații mai mici, toate conectate la o singură bază de lucru. Înainte de colaborarea cu OKI, compania opera un sistem mai greoi, cu multe timpuri de imprimante și multe moduri de conectare, pentru care a necesitat o îmbunătățire.

Astfel, s-a trecut la implementarea proiectului cu scopul principal de optimizare a costurilor, înlocuire a vechilor dispozitive și standardizarea echipamentelor, după ce a fost realizată o analiză internă ce a inclus și costurile ascunse de genul celor de inventar, mentenanță și alte proceduri. OKI a răspuns rapid la cererea companiei de printare a 80.000 de pagini pe lună, utilizând imprimante A4 mono și color și multifuncționale complexe pentru printarea grafică A3 de înaltă calitate, pentru a sprijini cursurile educaționale oferite de profesioniștii BFI. Mai mult, au fost standardizate dispozitivele și consumabilele pentru a fi compatibile și ușor de înlocuit, cu suport minim local de la OKI. Sistemul utilizează aplicațiile inteligente ale OKI pentru a verifica nivelul cartușelor, stocurile de materiale și starea echipamentelor, totul fiind monitorizat în rețea, în timp real, pe baza numerelor seriale ale echipamentelor.

Astfel a fost redus costul de operare a printării cu 10%, a fost simplificat și unificat sistemul de printare și au fost implementate echipamente mult mai fiabile și calitative față de cele existente anterior. Prin optimizarea operării, consumabilele sunt acum administrate mai bine și operațiunile de service sunt minimizate doar la strictul necesar, restul fiind realizat din mers cu suportul OKI.