Evenimente — February 5, 2020 at 7:59 am

Fujitsu a fost numit „Partener al Anului” de către Citrix

by

image-28-01-2020_image2_tcm158-4773738Fujitsu a fost numit „Partener al anului” global, cea mai înaltă distincție posibilă, de Citrix Systems. De asemenea, a fost declarat „Integrator de sisteme globale (GSI) al anului” pentru EMEA tot de Citrix. Anunțurile au fost făcute la Orlando cu ocazia Summit-ului Citrix, conferința anuală a partenerilor.

Primind premiul pentru Fujitsu, Megumi Shimazu, director executiv corporativ și EVP, șeful Grupului de servicii de infrastructură digitală, a donat premii în valoare de 20.000 USD pentru organizații de caritate care combat dezastrul australian al incendiilor, inclusiv Crucea Roșie. Citrix s-a angajat să completeze  această donație, ridicând suma totală la 40.000 dolari.

Citrix a ales Fujitsu ca partener al anului pe baza unei etape de angajamente comune de succes și câștiguri ale clienților, în special în Asia-Pacific, Japonia și Europa. De asemenea, a evidențiat Fujitsu Oceania ca fiind unul dintre primii clienți pentru Citrix Workspace, cu capacități inteligente, pe care Fujitsu le valorifică pentru a transforma experiența angajaților pentru propriile echipe, precum și pentru clienții săi. O dovadă suplimentară a legăturii strânse de parteneriat între companii a fost demonstrată de integrarea recentă între Citrix Workspace și suita digitală RunMyProcess de Fujitsu. Prin această integrare, companiile pot face angajații mai eficienți și mai productivi, prin organizarea și automatizarea sarcinilor ca tranzacții în linie de afaceri într-un mod inteligent și acționabil.