Foto-Video-Audio — February 12, 2020 at 2:56 pm

Nikon D6 vine în curând

by

NikonD6_001Nikon dezvăluie noul sau DSLR de vârf: D6. Acest aparat foto cu fotografiere full frame răspunde cerințelor profesioniștilor care nu vor să lase nimic la voia întâmplării.

Cu cel mai puternic sistem AF de la Nikon și conexiuni rapide în aparatul foto pentru transfer de imagini în timp real, D6 permite profesioniștilor să creeze și să furnizeze fără restricții. Noul motor AF este mai rapid ca niciodată. Un aranjament de 105 senzori de tip cruce, toți selectabili, cu o densitate de 1,6x mai mare decât la D5, duce precizia la un alt nivel. O gamă sporită de modele de Zona AF grup selectabile permite utilizatorilor să optimizeze configurarea funcției AF pentru orice proiect și să capteze imagini mai curate din cadrul acțiunii.

Conexiunile din aparatul foto asigură cele mai mari viteze de transfer din rândul modelelor de aparate foto competitive din această clasă și nu slăbesc ritmul în timpul fotografierii. Fluxurile de lucru eficientizate oferă mai multe modalități de a selecta și de a acorda prioritate fotografiilor cheie pentru transfer, avantajându-i pe fotografi atunci când fiecare secundă contează. Ecranele de înaltă rezoluție ale aparatului foto oferă acum vizibilitate și lizibilitate îmbunătățite, în timp ce D6 păstrează corpul robust care a făcut din D5 un aparat foto atât de dorit în rândul profesioniștilor.

Aparatul foto Nikon D6 va fi disponibil în România începând cu luna aprilie 2020.