NEWS — February 27, 2020 at 5:05 pm

Xiaomi Redmi Note 8 pe primul loc în Global Top Q4 2019

by

Global top 10 smartphones_2019Conform datelor emise recent de Canalys, companie globală de cercetare în domeniul tech, seria Redmi Note de la Xiaomi a fost cea mai vândută la nivel internațional, ceea ce face ca Xiaomi să fie singura companie chinezească prezentă în topul global de telefonie mobilă în Q4 2019. Redmi Note 8 Pro și Redmi Note 8 sunt prezente în Global Top Q4 2019, cel din urmă fiind considerat cel mai vândut smartphone Android. Redmi Note 7 a fost unul dintre cele mai vândute smartphone-uri din anul 2019, potrivit Global Top 10 pentru 2019. 

În august 2019, Xiaomi a anunțat seria Redmi Note 8 și anume Redmi Note 8 și Redmi Note 8 Pro. Redmi Note 8 Pro este primul smartphone Xiaomi cu o cameră foto de 64 de megapixeli care utilizează senzorul Samsung GW1 64MP și oferă cel mai recent chipset MediaTek® Helio ™ G90T. Redmi Note 8 este echipat cu o cameră quad de 48MP, cu încărcare rapidă de 18 W care are încorporat cel mai puternic sistem audio din seria Redmi Note.

În urmă cu doar câteva zile, liderul tehnologic global Xiaomi a fost înscris în Derwent Top 100 Global Innovators, pentru al doilea an consecutiv, drept una dintre cele trei companii din China continentală, potrivit raportului publicat de Clarivate Analytics Plc.

DESPRE XIAOMI

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și harware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Xiaomi își construiește în mod constant imaginea pe baza relațiilor cu utilizatorii. Compania caută mereu soluții inovatoare, punând calitatea și performanța pe primul loc. Xiaomi creează produse fascinante la prețuri  accesibile, pentru a le oferi tututor posibilitatea de a se bucura de o viață mai bună prin tehnologie inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 171 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 80 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În iulie 2019, Xiaomi a fost listatǎ pentru prima dată în Fortune Global 500, ocupând locul 468 între celelalte companii prezente în top, și locul 7 la categoria Servicii Internet și Retail. De asemenea, este cea mai tânără companie din topul Global 500 din 2019.