Transport/Travel — March 4, 2020 at 12:00 pm

GEFCO VISIBILITY le permite companiilor să fluidizeze expedierile de mărfuri

by

GEFCO 1Grupul GEFCO, lider mondial în soluții pentru lanțuri de distribuție multimodale și lider european în logistică auto, vine în sprijinul clienților săi cu GEFCO VISIBILITY, un portal web securizat și personalizat, dezvoltat de WiseTech Global, unde utilizatorii pot gestiona expedierile de mărfuri de la rezervare la facturare.

WiseTech Global este un dezvoltator global de soluții software în cloud pentru industriile logistice internaționale și naționale. Produsul său de referință, CargoWise One, oferă companiilor, care operează în domeniul logisticii, o soluție completă pentru optimizarea integrării, automatizării și comunicării la nivelul lanțului de distribuție.

Cu GEFCO Visibility, GEFCO a implementat această soluție pentru proprii săi clienți,în vedereasimplificării  administrării expedierilor de mărfuri, permițându-le să coopereze mai eficient cu ecosistemele lor și să își fluidizeze procesele. Soluția le permite clienților să administreze expedierile de mărfuri aeriene, maritime, rutiere sau feroviare cu doar câteva clicuri și să monitorizeze starea expedierilor lor zilnice prin etape standard sau un set personalizat adaptat nevoilor lor comerciale.

Portalul web  conține  diferite module, inclusiv un modul de raportare pentru extragerea unor rapoarte detaliate privind activitatea de expediere și un modul financiar care oferă acces la cele mai recente informații financiare. Modulul pentru gestionarea excepțiilor le permite clienților să configureze alerte și notificări automate pentru orice deviații de la procesul standard de expediere sau la finalizarea diferitelor etape.

Portalul GEFCO VISIBILITY este conectat și la dispozitivul GEFCO TRACY, activat vocal, conceput pentru urmărirea expedierilor care le permite clienților să obțină informații-cheie prin comenzi vocale, bazate pe tehnologia Smart Speaker.

Hans Stokman, Director global IT & Inovație, GEFCO Freight Forwarding a observat: „Gestionarea transporturilor poate fi o provocare pe piața de astăzi și suntem constant în căutarea de modalități pentru a veni în sprijinul clienților noștri cu modalități care să permită o cât mai mare fluidizare a acestor procese. GEFCO VISIBILITY este o soluție completă pentru toate operațiunile de expediere mărfuri ale clienților noștri, oferind o interfață intuitivă și toate funcționalitățile necesare pentru transporturile multimodale. Rafinăm în continuare această ofertă folosindu-ne de feedback-ul clienților pentru a ne asigura că ținem pasul cu o industrie extrem de dinamică.”

Portalul web este deja utilizat cu succes de o parte dintre clienții GEFCO, inclusiv partenerul său de tradiție, Eska, un producător de cărți, jocuri și soluții de ambalare.

Roelof Cuperi, Director global transporturi, Eska, declară: „În calitate de producător global este important ca gestionarea și monitorizarea livrărilor la nivelul lanțului nostru de aprovizionare să fie cât mai fluidizate și eficiență cu putință. GEFCO VISIBILITY a devenit o parte critică din procesul nostru de gestionare a transporturilor și promovează eficiența și transparența la nivelul întregii companii”.

În contextul cerințelor globale ale  lanțului de aprovizionare, GEFCO oferă o suită de soluții pentru ESKA, societatea beneficiind acum de mai multă transparența și de accesibilitatea portalului web GEFCO VISIBILITY. ESKA a fost și unul dintre primii clienți ai GEFCO care a utilizat TRACY, oferind un nivel de deservire a clienților care le permite să le  gestioneze așteptările și să mențină controlul asupra expedierilor zilnice.

Portalul web  GEFCO VISIBILITY este disponibil în 78 de limbi și 47 de țări.