Mobilitate — March 10, 2020 at 8:40 pm

Platforma de mobilitate urbană Citylink își extinde aria de acoperire

by

citylinkCitylink, platformă de mobilitate urbană dezvoltată de o echipă locală de antreprenori, anunță astăzi că serviciul de Car Sharing devine cel mai extins din București și Ilfov și include, de acum, și localitățile Corbeanca, Otopeni, Chitila, Mogoşoaia, Popeşti-Leordeni, Măgurele și Glina.

“La cererea utilizatorilor, lansăm, în regim pilot, și segmentul Premium, în parteneriat cu Autoklass. Astfel, flotei noastre i se adaugă și modelele Mercedes-Benz GLA și Clasa C, pentru o gamă completă de automobile disponibile oamenilor care aleg Citylink”, a declarat Igor Grosu, CEO și cofondator Citylink.

De asemenea, opțiunile de parcare incluse în experiența Citylink, se extind și includ, de acum, și spații rezervate în parcările private. Primii parteneri care se alătură serviciului Citylink cu spații dedicate sunt Athenee Palace Hilton, AFI Cotroceni și Veranda Mall. În continuare, utilizatorii serviciului au inclusă parcarea gratuită, indiferent de timpul de staționare, în toate parcările Capitalei administrate de municipalitate.

Lansat în luna ianuarie, serviciul Citylink a acumulat, până în prezent, peste 6.000 de utilizatori ai aplicației, dintre care trei sferturi sunt bărbați.