Cloud Computing / Edge — March 11, 2020 at 7:59 am

Gata pentru un alt nivel de adopţie cloud

by

Fujitsu, unul din cele mai importante nume din universul tehnologiei, a anunţat cu câteva zile în urmă că, în calitate de furnizor de platforme de transformare digitală prin intermediul propriei soluţii Fujitsu RunMyProcess, este pregătit să se posteze în fruntea următorului val de adopţie a mediilor cloud, odată cu confirmarea statutului său de Select Technology Partner în cadrul reţelei Amazon Web Services (AWS) Partner Network (APN).

imagesPrima parte a anilor 2020 va însemna o migrare masivă a fluxurilor de lucru de tip enterprise către mediul cloud. Un studiu recent efectuat de firma de analiză TECHnalysis a descoperit că în jur de 30% din fluxurile de lucru actuale se derulează în medii de cloud public, iar alte 40% în medii de cloud privat/hibrid. Următorul val de migrare spre cloud va implica nevoi mai complexe, cu clienţi care se bazează în măsură tot mai mare pe furnizori de servicii precum Fujitsu RunMyProcess pentru unificarea şi prezentarea datelor şi proceselor.

Dobândirea statutului de APN Select Technology Partner face parte dintr-o strategie Fujitsu mai amplă de maximizare a disponibilităţii, productivităţii şi pregătirii pentru integrare a platformei RunMyProcess. Un element cheie al acestei strategii este reprezentat de stabilirea de parteneriate cu principalele platforme cloud globale. În septembrie 2019, compania a anunţat că a dobândit statutul  AWS Managed Service Provider după ce, în august 2019, Fujitsu RunMyProcess s-a alăturat Google Cloud Partner Program.

Hiroshi Yazawa, CEO la Fujitsu RunMyProcess, spune: “Firmele se pregătesc pentru un nou val, mai mare, de adopţie a mediilor cloud, pe măsură ce imperativul transformării digitale se acutizează. Multe dintre ele au avut reţineri până acum deoarece le-a lipsit încrederea necesară pentru a rula aplicaţii complexe şi procese cu date critice în cloud. Însă acum, odată ce furnizorii de cloud au demonstrat fiabilitate necesară câştigării acelei încrederi, firmele se pot baza pe Fujitsu RunMyProcess pentru oferirea de soluţii verificate, susţinute de scalabilitatea şi inovarea unor furnizori globali precum AWS.”

APN este programul global de parteneriat pentru tehnologie şi consultanţă care permite AWS să construiască soluţii şi servicii pentru clienţi. Fujitsu RunMyProcess şi-a dobândit statutul în cadrul unui proces riguros de calificare, care a inclus certificări şi referinţe din cadrul mai multor sectoare industriale.