COMUNICATE — March 25, 2020 at 9:57 am

BRINEL își reconfirmă statutul de partener TITANIUM Dell Technologies!

by

Competențele acumulate pe diverse tehnologii și rezultatele obținute în 2019 au adus și anul acesta integratorului IT&C BRINEL obținerea celui mai înalt nivel de parteneriat oferit de Dell Technologies.

BRINEL se află pe lista restrânsă a Partenerilor Titanium Dell Technologies, având astfel acces la resurse extinse pentru a-și ajuta clienții mai rapid și mai eficient ca niciodată.

foto titaniumÎn calitate de Integrator Soluții IT&C, BRINEL este Dell Partner Direct pentru Dell si Dell EMC Authorized Service Provider, având, prin specialiștii proprii, capacitatea de a oferi servicii cu acoperire națională, dar și Servicii Cloud în propriul DataCenter.

Fie că ne referim la stocare, securitate, infrastructură convergentă sau virtualizare, BRINEL integrează cu succes soluțiile inovatoare ale Dell Technologies. Astfel, sprijină clienții să își atingă obiectivele în procesul de transformare digitală, indiferent în ce etapă se află.

Aceste soluții accelerează eficiența afacerii și atrag numeroase avantaje:
•  Simplificarea proceselor IT din companie folosind infrastructuri convergente și hyper-convergente
• Creșterea disponibilității aplicațiilor și datelor din aplicații prin flexibilitatea și scalabilitatea soluțiilor de stocare All-Flash sau Software-Defined Dell EMC
• Automatizarea administrării fluxurilor și volumului tot mai crescut de date prin administrarea acestora din consola unică
• Reducerea costurilor prin salvarea centralizată și securizarea datelor, recuperare în caz de dezastru, inclusiv pe mediu aflat în Cloud sau Multi-Cloud

BRINEL investește continuu în competențele resurselor umane, având în momentul de față certificări active care acoperă un domeniu larg din portofoliul Dell Technologies.

“Mai mult ca niciodată, siguranța datelor și a aplicațiilor care țin afacerile în viață, este extrem de importantă. Suntem o constelație de competențe care vă pot susține eforturile de a lucra de la distanță în siguranță și de a păstra continuitatea afacerilor și activităților dumneavoastră. Suntem mândri și fericiți să vă putem facilita această tranziție, ca un mic pas al transformării digitale”, se arată în comunicatul emis de integratorul IT&C.