COMUNICATE, Networking — March 28, 2020 at 7:16 pm

Noi produse din ecosystemul MI

by

Tehnologia avansată scoate în evidență noile produse din gama ecosystem: Router-ul Mi AIoT AX3600 și Mi AIoT AX3600, Mi TV, Mi Air Purifier 3H și Căștile Mi True Wieless 2

Router Mi AIoT AX3600: Deschizând calea noii generații de viteză în rețelistică, Mi AIoT AX3600 este primul router Xiaomi care oferă Wi-Fi 6, punând la dispoziție cele mai noi standarde de conectivitate wireless. Dispozitivul are o antenă AIoT dedicată și un chip Wi-Fi, permițând descoperirea automată a aparatelor dotate cu IOT și permite conectarea și configurarea cu un singur click. De semenea, suportă conectarea a până la 248 de aparate simultan.

Mi AIoT Router AX3600_02Router Mi AIoT AC2350: Router-ul Mi AIoT AC2350 este varianta Wi-Fi 5 a ruterului Mi AIoT Router AX3600 și suportă până la 128 de dispozitive conectate. Cu o viteză de Wi-Fi care ajunge la 2183Mbps, cele șapte amplificatoare externe ale dispozitivului asigură o acoperire excelentă și conexiune stabilă.

Router-ul Mi AIoT AX3600 și Mi AIoT AC2350 vor fi disponibile la prețul recomandat de 119.99 eur, respectiv 49.99 eur.

Pe lângă cele 2 routere, Xiaomi a mai prezentat o serie de produse din gama ecosystem, echipate cu tehnologie avansată, care le diferențiază de alte produse de pe piață:

Mi TV 4S 65’’: Cu o experiență cinematică complexă, Mi TV 4S 65’’ oferă cea mai înaltă calitate a imaginii 4K și HDR10+, alături de o calitate superioară a sunetului, prin DTS-HD și suport Dolby Audio.
Oferind acces la o varietate de furnizori de conținut inclusiv Netflix, YouTube, Prime Video și nu numai, utilizatorii se vor bucura de o galerie generoasă de opțiuni.

În plus, pot fi descărcate aplicații din Google Play Store, iar utilizatorii pot beneficia și de avantajele unor opțiuni cum sunt Chromecast și Google Assistant.

Mi TV 4S 65’’ va fi disponibil pentru achiziție la prețul recomandat de 549 eur.

Purificatorul Mi Air 3H: Cu o performanță de purificare semnificativ îmbunătățită, noul purificator Mi Air 3H oferă un raport CADR actualizat de 380m2, care acoperă până la 45m2 de spațiu. De asemenea, este echipat cu filtru HEPA care elimină 99.97% de microparticule și un ecran tactil OLED, care arată calitatea aerului în timp real și le permite utilizatorilor să ajusteze manual setările. Mi Air Purifier 3H poate fi controlat prin Mi Home App și este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Purificatorul MI Air 3H va fi disponibil pentru achiziție la prețul recomandat de 179.99 eur.

Căștile Mi True Wireless 2: Căștile Mi True Wireless 2 oferă o experiență premium a sunetului cu bas amplificat și tehnologie pentru reducerea zgomotului (ENC). Având Bluetooth 5.0, noile căști permit transmiterea semnalului mai rapid și într-un mod stabil. Utilizatorii se vor bucura de o experiență simplificată cu o funcție de pop-up pairing3, detectarea automată a poziționării căștilor și funcția de accesare a muzicii sau a asistentului de voce prin dublu click.

Căștile Mi True Wireless 2 vor fi disponibile pentru achiziție la prețul recomandat de 79.99eur.