NEWS — April 3, 2020 at 2:01 pm

Republic of Gamers anunță laptopul Zephyrus Duo 15

by

pressrel_gn1wkkmexeqgiwzp0smxtewaRevoluționarul ROG Zephyrus Duo 15 integrează două ecrane într-o formă ultra-subțire, dând o nouă dimensiune polivalenței, pe un laptop de gaming premium, fără a sacrifica niciuna dintre performanțele înalte care definesc ROG.

ROG ScreenPad Plus deschide posibilități nelimitate: Ecranul secundar de 14,1 inchi ajută în multitasking prin touchscreen, aplicații intuitive și suportul pentru stylus.

Admisia de 28,5 mm crește fluxul de aer cu 30% față de sistemul standard AAS, în timp ce păstrează nivelul de zgomot sub 46 dB(A) și îmbunătățește performanța.

Opțiunile de ecran, validate PANTONE®, includ un panou de gaming ultra-rapid de 300 Hz / 3 ms sau un panou 4K UHD cu acoperire de 100% a spectrului de culoare Adobe RGB.

Acceleratoarele grafice GeForce® RTX 2080 SUPER™ oferă un număr mare de cadre pentru a accelera sarcini precum modelarea 3D și învățarea profundă.

Bazat pe procesoare ce urcă în gamă până la Intel® Core™ i9 din generația a 10-a, 32 GB de memorie RAM 3200 MHz, două SSD-uri în RAID 0 și Thunderbolt™ 3, laptopul oferă o productivitate sporită.

Procesorul și ventilatoarele n-Blade utilizează un compus special cu metal lichid, iar modurile de operare se adaptează la fiecare sarcină pentru a crește performanța totală.

Adăugarea unui alt ecran nu este o aventură simplă pentru laptopurile de gaming, acolo unde fiecare milimetru contează. Ecranul trebuie să fie suficient de spațios pentru a afișa informații utile, dar și suficient de aproape pentru a fi ușor de atins.

ROG Zephyrus Duo 15 va fi disponibil în România în luna iunie la prețuri ce vor fi comunicate ulterior.