Data Center / Storage, Pharma & Health — April 9, 2020 at 4:42 pm

PSP Corporation stochează și partajează imagini medicale mai ușor cu serverele PRIMERGY

by

PSPDe la înființarea sa din 1989, PSP Corporation oferă sisteme de informații avansate în principal industriei medicale de aproape 30 de ani. Printre sistemele medicale, compania se concentrează pe sisteme care gestionează imagini medicale.

PSP trebuia să dezvolte sisteme medicale în casă care să îmbunătățească accesul la imagini de diagnostic. Pentru a căuta acest lucru, au căutat un partener care să poată implementa sisteme și soluții de depozitare pe toată gama de spitale.

PSP a adoptat serverele PRIMERGY ca bază pentru furnizarea diferitelor sisteme medicale. Prin oferirea unui mediu care să satisfacă nevoile practicii medicale, inclusiv afișarea adecvată a imaginilor medicale preluate și economisirea și gestionarea eficientă a unei cantități mari de date, PSP Corporation și-a extins baza de clienți prin introducerea sistemelor sale în Japonia și, de asemenea, pe plan internațional.

“Ne-am gândit că PRIMERGY, care este compact cu o capacitate mare, precum și că este ușor de extins în viitor, va fi cea mai bună alegere”, declară Keigo Baba, manager, departamentul de promovare a vânzărilor, PSP Corporation.

Beneficii

• PSP poate acum stoca, gestiona și distribui cantități mari de date în siguranță și în siguranță;
• Diferite spitale pot coopera acum mai eficient datorită noii rețele de partajare a imaginilor;
• PSP are flexibilitatea de a crește configurația serverului în funcție de necesități;
• Eficiența diagnosticului este îmbunătățită și timpul de așteptare este scăzut.