EDUCATIE / JOB — April 16, 2020 at 12:03 pm

Educație la distanță

by

educatieAllied Telesis începe un program de “educație la distanță” în actualul context creat de pandemia COVID-19. Astfel, compania niponă are disponibile  online un număr mare de documente ce tratează diverse aspecte tehnice ale protocoalelor de rețea și implementarea lor în produsele Allied Telesis.

ATI_IoTStructurate foarte bine pe subiecte se pot gasi disponibile public aici: https://www.alliedtelesis.com/en/library/search//type/document/doctype/feature-guides-44. Link-ul e lung și complicat dar materialele găsite acolo merită efortul.

Pentru cei care preferă materialele video, canalul de Youtube al Allied Telesis vă stă la dispoziție: https://www.youtube.com/user/ATLNZ/videos

Pe lângă posibilitatea de a găsi subiecte interesante aveți ocazia să cunoașteți membrii echipelor Allied Telesis din Noua Zeelandă, Asia sau America de Nord. Și în ultimul caz, dar nu li ultimul, echipa locală Allied Telesis care organizează evenimentele săptămânale Breakfast@ATI, sau “Cafeaua de dimineată alături de Călin și Andu”.

Marțea și joia, de la ora 10.00 a.m. sunt abordate subiecte cât mai variate, cât mai interactiv posibil. Marți sunt evenimente ce prezintă soluțiile dpdv business, iar joi sunt reluate aceleași soluții privind laturile sale tehnice. Pentru mai multe detalii și înscriere adresați-vă unuia dintre distribuitorii Allied sau contactați direct echipa Allied.

Toate aceste lucrări vor continua pe toată perioada de izolare și până când vom reuși să le facem din nou vorbind față în față.