COMUNICATE — April 16, 2020 at 2:01 pm

GEFCO Franța livrează 1.000 de paturi de spital săptămânal, în Europa, pentru HILLROM

by

GefcoGEFCO, liderul global în soluții logistice multimodale, transportă aproximativ 1.000 de paturi medicale săptămânal către diferite destinații din Europa, pentru Hillrom, unul din liderii europeni în producția de dispozitive medicale și echipamente chirurgicale.

GEFCO Franța gestionează livrările urgente în toată Europa pentru a ajuta Hillrom să facă față cererii deosebit de mari de paturi și dispozitive medicale în timpul crizei COVID-19.

În fiecare săptămână, un turn de control dedicat, pe care GEFCO îl deține în Rennes, Franța, coordonează și urmărește livrările a peste 1.000 de paturi, saltele medicale cu aer și alte accesorii. Acestea sunt transportate de la fabrica Hillrom din Pluvigner, Franța, către centre medicale, clinici și spitale din Franța, dar și alte state, precum Germania, Italia, Spania, Elveția și Marea Britanie.

GEFCO Franța lucrează de câțiva ani cu Hillrom, furnizând pentru fabrica din Pluvigner piese și materii prime atât din Franța și din alte țări europene. De asemenea, livrează, de la această unitate de producție, dispozitive medicale demonstrative către spitale și cămine de bătrâni.

Compania de logistică derulează, în această perioadă, activități în sprijinul sectorului medical, în diferite părți ale Europei. Recent, GEFCO a organizat transporturi aeriene speciale pentru a livra 64 de tone de materiale medicale, din China, către Slovacia și Cehia, pentru o altă companie din industria de sănătate, PENTA.

GEFCO este hotărâtă să își respecte în continuare angajamentul de a fi „Parteneri, nelimitați”, ajutând astfel clienții să găsească soluții în lanțul de aprovizionare în aceste vremuri dificile.