NEWS — April 21, 2020 at 9:44 am

Imobiliarium se reinventează pe timp de criză

by

image001În situația creată de COVID-19, afacerile din România se reinventează, astfel Imobiliarium, târgul imobiliar ajuns la a opta ediție, se reinventează și el. Organizatorii pun la dispoziție în perioada 21 aprilie – 21 iulie Imobiliarium Online, o platformă pe care vizitatorii pot naviga prin ofertele expozanților din cadrul evenimentului dar și a altor dezvoltatori imobiliari. Platforma se adresează celor care doresc să prospecteze piața și sunt direct interesați de cumpărarea unei locuințe, dar și celor care caută un imobil pentru închiriere sau investiție pe termen lung.

Dorim să facilităm procesul de căutare și informare a clientului final printr-un modul simplu și eficient; ne propunem să oferim informații noi, exhaustiv, utilizând  simulări 3D și videoclipuri 360, încărcarea de documente, planuri și certificări energetice sau realizarea de transmisiuni live din anumite locații. Complementar, introducem și indicatori specifici Imobiliarium, care vor evalua accesul în zona si facilitățile din împrejurimi.Adrian Stănescu, manager de proiect Imobiliarium.

Observam deja încetinirea procesului de cumpărare a locuințelor; la polul opus, tot datorită acestui context în care majoritatea populației lucrează de acasă, previzionam o creștere a interesului pe piața chiriilor. Cel mai probabil acest segment se va bucura de o creștere în volum și chiar de o scădere în prețuri. Indiferent de tipul de achiziție”Rafaela Nebreda, owner și managing partner Imoteca, the residential partners