NEWS — April 22, 2020 at 6:12 pm

Lansare Dendrio Shop

by

1Dendrio Solutions intră pe piața de e-commerce și lansează Dendrio Shop, o platformă online unde companiile pot achiziționa software, licențe, soluții IT și chiar hardware.

Oferta de produse a Dendrio Shop se adresează în special segmentului IMM-urilor, oferind soluții personalizate și un canal de vânzare dedicat, unde comenzile sunt gestionate cu prioritate. În contextul actual al pandemiei COVID-19, echipa Dendrio a depus eforturi suplimentare pentru a lansa magazinul cât mai curând posibil, astfel încât să poată răspunde cererii din ce în ce mai mari de soluții de digitalizare.

Clienții Dendrio Shop vor avea acces la o gamă largă de produse, licențe, pachete multivendor și servicii IT de la o varietate de furnizori de tehnologie care pot fi achiziționate dintr-un singur loc.

De exemplu, produsele și serviciile oferite împreună cu Microsoft și Cisco asigură atât securitatea cât și productivitatea echipelor. Multe soluții sunt oferite sub formă de abonamente lunare, asigurând astfel, în special în contextul actual al pandemiei de coronavirus, un mediu sigur pentru a lucra de acasă cu o investiție lunară minimă.

Dendrio Shop este disponibil la adresa: shop.dendrio.com