NEWS — April 27, 2020 at 2:29 pm

TBF Show, podcast-ul care rezolvă probleme de management, marketing și vânzări

by

selective-focus-photography-of-gray-stainless-steel-1054713Antreprenorul Răzvan Căzănescu lansează TBF Show, podcast-ul în care rezolvă probleme de management, marketing și vânzări, în timp real, pentru antreprenori din diferite industrii. După mai bine de 13 ani în care a fost implicat, din postura de consultant, partener, investitor sau fondator în mai bine de 300 de companii din peste 20 de industrii, Căzănescu oferă gratuit soluții concrete pentru provocările aduse de afacerile românești.

În cei 13 ani de junglă antreprenorială, Răzvan Căzănescu a observat anumite lucruri care se repetau în toate afacerile și care, dacă erau făcute bine, făceau managementul să funcționeze, vânzările să duduie și angajații să performeze. A numit acele lucruri fundamente de business și astăzi vine să le dea mai departe către toți antreprenorii, prin realizarea TBF Show.

Primele episoade ale podcast-ului TBF Show sunt disponibile pe site-ul www.tbf.ro și îi au ca invitați pe Ștefan Irimia – co-fondator AllAboutParenting, pe Dan Tigău – un industrialist care, pe lângă oțelării și fabrici de chimicale, a ajuns să vândă chinezilor palete de tenis de masă fabricate în România și pe Ciprian Chelariu –  fondator și CEO Izotec. Cele 3 episoade vin cu răspunsuri la o serie de întrebări apărute cu siguranță pe buzele multor antreprenori: cum ar fi bine să reacționăm ca antreprenori și lideri în situația creată de Covid-19, cum luăm decizii atunci când nu avem predictibilitate în piață, cum menținem concentrarea oamenilor și cum evaluăm performanța într-o lume carantinată, cum reinventăm un business fără să aruncăm la gunoi ceea ce aven deja, cum controlăm munca remote, ce strategii de lichidări de stocuri aplicăm în perioada de criză și multe altele.

 

Citiți și:

Trei scenarii în care streamingul live stimulează creșterea audienței

5 sfaturi pentru proaspeții absolvenți